Nyheter Nyheter
Hver morgen gir vi deg oversikten over de viktigste nyhetene fra hydrogenmarkedet

Dagens hydrogen-saker i media: 19. mai

Travel morgen på jobben? Ikke stress, i vår nyhetsmorgen gir vi deg oversikten over de siste nyhetene i hydrogenmarkedet.

Bil24: Toyota vil bygge europeisk hydrogen-infrastruktur sammen med Air Liquide og Caetano Bus. Til å begynne med er fokuset på lette kjøretøy som Toyotas egen Mirai og nyttetransport som busser, taxier og små varebiler. Men dette kommer på sikt også tungtransporten til gode.

Vi minner her om at også Toyotas konkurrent Hyundai også øker fokuset på hydrogen:

Hyundai Motor øker fokuset på hydrogendrevet tungtrafikk

Oslo Børs: HydrogenPro skal vise frem kvartalstallene sine onsdag 25. mai klokken 07:00. Du kan følge presentasjonen her.

Fremover: Ekstreme priser på grønt stål, altså fossilfritt stål, og det er gode nyheter for LKAB i Luleå, Aker i Narvik, og H2 Green Steel i Boden.

— Våre kunders kunder er villige til å betale mer for et kjøleskap eller en bil som er bærekraftig produsert. Og for kundene er det billigere enn å kjøpe utslippsrettigheter, for prisen på karbondioksid vil stige, sier H2 Green Steels adm. dir. Henrik Henriksson til Fremover.

Hydrogen24: Det er flere som skriver om Everfuels mobile hydrogenstasjon idag, så her lenker vi til vår egen sak:

Her er Everfuels mobile hydrogenstasjon

E24: I 2030 vil Norge mangle 40.000 IT-hoder. Nå ropes det varsku, spesielt for de næringene der Norge ønsker å bli verdensledende.

REPowerEU: Her er de 5 punktene du bør vite om

Bygg.no: Nye Veier har tildelt konsesjonskontrakt for E39-hvileplass til ST1, som altså skal etablere og drifte døgnhvileplassen på Lonelier i Agder.

Ved tildelingen av kontrakten vil St1 ha nødvendige arealer til disposisjon for å kunne tilby nye energiformer som biogass, hydrogen og lading til tungtransporten på motsatt side av E39, når markedet er modent for det, opplyser Nye Veier i meldingen.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.