Nyheter Nyheter
Hver morgen gir vi deg oversikten over de viktigste nyhetene fra hydrogenmarkedet

Dagens hydrogen-saker i media: 23. juni

I vår nyhetsmorgen gir vi deg oversikt over nyhetsbildet i det norske hydrogenmarkedet. Her er dagens utvalgte.

Adresseavisen: I dagens lederartikkel kommenteres det at Trønderenergi har vedtatt at kraftselskapet skal etablere et nytt fornybarkonsern sammen med det Stavanger-baserte investeringsfondet Hitecvision.

Det er Adresseavisen glade for: Etableringen av det nye konsernet gjør det nemlig mulig å satse enda sterkere på fornybar energi.

Klima & miljødepartementet: Har invitert til pressekonferanse om milliardsatsing til hydrogen i maritim sektor. Vi er tilstede og følger seansen som starter klokken 12.00 i dag.

Her er Volvos nye hydrogendrevne dumper

Finansavisen: HydrogenPro faller 3,4 prosent til 16,60 kroner, samtidig som det meldes at adm. direktør Elling Nygaard sier opp sin stilling i selskapet.

Elling Nygaard slutter i HydrogenPro

Framtidinord: Det nye verftet Sandøra Øst på Skjervøy trenger arbeidskraft. Fredag benytter de sjansen til å rekruttere folk i forbindelse med Skjervøydagan og Skarvenfestivalen.

— Etableringen, med blant annet elektrifisering av hydrogen, åpner jo også opp for at vi kan rekruttere ny kompetanse sammenlignet med det som er i dag, sier Geir Helgesen til avisa.

Metal Supply: USA-baserte Shape Corp skal nå teste SSABs fossilfrie stål, det første stålproduktet produsert med hydrogen ved HYBRIT-teknologien, til bruk i bilindustrien.

Hybrit: Verdens første fjellager for fossilfritt hydrogen har åpnet

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.