Nyheter Nyheter

Hydrogen-nyheter fra andre medier tirsdag 8.februar

 

Teknisk Ukeblad skriver i dag om at Statkraft kan få bråstopp i det nye anlegget på Hurum. Statkraft har tidligere uttalt at de vil kunne konkurrere på pris med syntetisk drivstoff laget av hydrogen og fanget CO 2. Patentrettigheter kan nå sette stopp for et prosjekt til 500 mill kr, skriver altså Teknisk Ukeblad i dag.

Miljøstiftelsen og lobbyisten ZERO skriver på sine hjemmesider at kontrakten på hydrogenfergesambandet i Vesterålen er signert. Fergesambandet Vestfjorden som skal drive ferge mellom Bodø og Ytre Lofoten er som kjent verdens første i sitt slag.

Oslo Børs melder Q4.resultat fra Everfuel. Kort oppsummert – underskudd på 25 mill.et driftsresultat før ned- og avskrivninger (ebitda) på minus 2,5 millioner euro, cirka minus 25 millioner kroner for fjorårets siste kvartal.

Dagens Næringsliv skriver Yara opplevde et solid fjerde kvartal i 2021, med forbedrede marginer grunnet høyere salgspriser. Likevel tar selskapet nedskrivninger på 2,2 milliarder kroner, som blant annet skyldes Dallol-prosjektet i Etiopia, skriver altså DN.

Avslutningsvis kan vi nevne at du kan lese siste nytt fra EU om taksonomi og rammevilkår for den sirkulære økonomien i dagsavisen for sirkulærøkonomi – Cnytt.no

I tillegg får du rene biogassnyheter i Biogassbransjen.no – begge våre søsteraviser.

Så har vi orientert deg om dagens viktigste nyheter fra andre medier og gjort våre kolleger glade til 09-møte med henvisning om å lese deres relevante saker i Cnytt.no og Biogassbransjen.no.

En god start på dagen – nå er kaffen klar!

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.