Nyheter Nyheter
Nyhetsmorgen2

Dagens hydrogen-saker i media: Onsdag 23. mars

Travel morgen? Vi gir deg oversikten over de siste nyhetene i hydrogenmarkedet.

Finansavisen: Gårsdagen var preget av grønt rally på Oslo Børs. Som eksempel nevnes Kjell Inge Røkke-aksjene Aker Clean Hydrogen, Aker Carbon Capture og Aker Horizons, som steg henholdsvis 10,7, 6,9 og 3,9 prosent, mens Bergen Carbon Capture steg 4,7 prosent.

Rjukan Arbeiderblad: Nærings- og fiskeriminister Jan Christian Vestre (Ap) har vært på industri-besøk i Rjukan, der han ble oppdatert om hydrogensatsingen til Aker Clean Hydrogen – og deltok i samtaler om rammebetingelsene for hydrogenindustrien. I følge Vestre vil hydrogen være et viktig element i «den store industrireisingsplanen» – og er en av de seks grønne industrigrenene regjeringen skal legge frem et veikart for i løpet av våren.

DN.no: Kristian Røkke tjente 24 millioner i sitt første hele år som Aker Horizons-sjef, skriver DN.no. Deler av lønnen består likevel av aksjer fra børsnoteringen som har bindingstid.

Norsk olje & gass: Elektrifisering av plattformer er et bra klimatiltak, sier Norsk olje & gass, og de fire grunnene er lønnsomhet, norske utslippsmål, globale utslippskutt og at det styrker norsk sokkel.

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.