Nyheter Nyheter
Høy etterspørsel har gitt omsetningsøkning og behov for flere ansatte.

Froster AS rigger for videre vekst

Pumper- og prosessutstyr har gitt stadig flere kunder og en solid omsetningsøkning. For å vokse videre har Knut Tøraasen blitt ansatt som ny kommersiell direktør (CCO).

Knut Tøraasen går dermed fra rollen som salgsingeniør og produktansvarlig for VA/VVS-porteføljen, og har allerede startet i stillingen som kommersiell direktør.

— Knut har sterk forretningsbakgrunn og solid erfaring fra kommersielt arbeid i en rekke bransjer og med kjente merkevarer. Jeg er trygg på at hans erfaring og personlighet tar oss til neste nivå, sier en entusiastisk daglig leder Artur Burdek i Froster AS.

Sterk vekst

— Vi øker i omsetning, antall større prosjekter, og ansatte. Da er det viktig å ha de rette folkene på plass til rett tid. Kvalitetsprodukter og kompetente medarbeidere gir kunden trygghet når de velger oss. Vi setter søkelys på kundens totale kostnadsbilde og velger produkt ut fra levetidskostnad, sier han.

Kvalitetsprodukter innebærer gjerne en litt høyere inngangsbillett, men når vi ser på reduksjon i antall driftsstopp, kostnader forbundet med reservedeler og service, blir det totale investeringen positiv for kunden.

Froster AS ble etablert i år 2000. Selskapet har i dag 10 ansatte og med en portefølje full av solide merkenavn fra Europa og USA omsetter de for 30 millioner.

Knut Tøraasen er ny kommersiell direktør (CCO) i Foster AS.

Klare ambisjoner

Knut Tøraasen har klare ambisjoner om å ytterligere forsterke selskapets posisjon i markedet:

— Vår samlede kompetanse, bredden i utvalget av løsninger og et oppriktig ønske om å skape langsiktige og bærekraftige løsninger for våre kunder og samarbeidspartnere, er blant våre viktigste suksessfaktorer, sier Tøraasen.

— Det er med stolthet og ydmykhet jeg tar fatt på de oppgavene som ligger til den nyetablerte rollen i Froster, og jeg har full tro på at vi vil lykkes som et team – ikke bare internt, men sammen med våre kunder og samarbeidspartnere, avslutter han.

Kilde: Pressemelding

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.