Leder Leder
Hydrogen24.no og søskenpublikasjonene tar nå familieferie, men vår nye #Sommerspalte gir deg ferske sommerintervjuer i hele juli. Foto: Øyvind P

God sommer!

Det er ikke mer enn 5 måneder siden vi lanserte Hydrogen24.no, og for en reise det har vært! Heldigvis er det mer i vente.

Vel, helt ferske er vi ikke. For selv om startdatoen på Hydrogen24 var 1. februar 2022, har vi i Small Step Media jobbet med det grønne skiftet helt siden vi startet Avfallsbransjen.no i 2020. Men den var aldri ment å være et enebarn, og med søskenpublikasjonene Biogassbransjen.noCnytt.no og Hydrogen24 er vi allerede en redaksjonell søskenflokk på fire. Det er vi da også stolte av.

Som søsken flest både leker og krangler vi, men i bunn ligger en kjærlighet til hverandre og ikke minst til bransjene vi skriver om.

Vi er heldigvis omgitt av gode rollemodeller som vi kan suge til oss kunnskap og erfaring fra. Som leser, annonsør eller samarbeidspartner er du vår viktigste kilde til inspirasjon, innsikt og kompetanse.

Og vi må bare legge til: Vi er svært takknemlige for hvordan aktørene i det norske, nordiske – ja hele det internasjonale hydrogenmarkedet har tatt oss imot.

Etter noen travle måneder skal det uansett bli deilig å senke skuldrene og lade batteriene. Men selv om vi tar familiefeire i juli, så blir det definitivt ikke helt stille fra oss.

Vi lanserer en daglige sommerspalte!

Hver dag i juli vil vi nemlig publisere ferske sommerintervjuer med et knippe av dere som leser og følger oss.

Her vil du få en blanding av faglige betraktninger og personlige sommerfavoritter. Tanken bak vår nye #Sommerspalte er å gi deg et lite innblikk bak fasaden hos de ulike aktørene, og hvem vet: Kanskje du får vite noe nytt eller finner en ny kontaktperson også.

Vi setter uansett stor pris på alle som har tatt seg tid til å bidra, og den første saken publiseres mandag 4. juli!

Før undertegnede tar ferie benytter jeg også anledningen til å minne om at vår salgssjef Laila fortsatt er på jobb. Det er fordi vi har skumle planer om å gjøre en enda bedre jobb med å løfte de norske aktørene i bransjen til høsten. Det kan du lese mer om her, men et stikkord vi håper dere setter pris på er at vi fra høsten av vil lansere en løsning der vi gjør et utvalg av sakene våre tilgjengelig på engelsk.

Siden hydrogenmarkedet i aller høyeste grad er internasjonalt er dette noe flere av aktørene vi har pratet med har etterlyst, og målet er naturligvis at dere skal få en lettere jobb med å dele våre saker til internasjonale kontakter og samarbeidspartnere.

Vel – nok prat:

God sommer til deg og dine!

/ Øyvind P

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.