Nyheter Industri
Håkon Volldal er ny toppsjef i Nel. Foto: Nel Hydrogen

Håkon Volldal begynner som ny administrerende direktør i Nel i dag

Avgangen til Jon André Løkke har vært varslet lenge, og i dag overtar Håkon Volldal offisielt tronen som ny toppsjef i selskapet.

— Jeg har gledet meg lenge til denne dagen, sier den nye toppsjefen Håkon Volldal, i dagens pressemelding. Nel er et spennende selskap med en lys fremtid, ikke bare kommersielt, men også som en viktig del av den grønne energiomstillingen.

Vil fortsette i samme spor

Volldal opplyser at Nels strategi og ambisjoner vil ligge fast, og kommer med følgende programerklæring:

— Vi vil videreutvikle selskapet og teknologitilbudet vårt, hjelpe kundene våre med å dekarbonisere virksomheten og beholde vår posisjon som ledende innen grønne hydrogenteknologier, sier Volldal.

— Seeing is believing, sier en stolt Jon André Løkke på Nels nye fabrikk

Litt bakgrunn

Volldal var tidligere administrerende direktør i Q-Free, et børsnotert selskap som utvikler løsninger for bompenger og trafikkstyring. Han har også bakgrunn fra konsulentselskapet McKinsey og en av verdens ledende leverandører av resirkuleringsmaskiner, TOMRA.

— Jeg ønsker å tilbringe yrkeslivet mitt i selskaper som gjør verden til et bedre sted, og Nel er utvilsomt et slikt selskap, sier Volldal og legger til at han er imponert over den fantastiske reisen selskapet har gjort de siste årene.

Løkke trer inn i styret

Med seg på reisen får Volldal også noen hyggelige ord fra Jon André Løkke, som virker svært fornøyd med valget av sin etterfølger.

— Håkon har oppnådd bemerkelsesverdige resultater i sine tidligere stillinger. Han er en analytisk og kunnskapsrik leder og har nå full fart på Nel. Jeg er overbevist om at overgangen vil gå veldig smidig, og at han har evnene som kreves for å ta eller selskap til neste nivå, sier Løkke.

Løkke trer inn i Nels styre fra og med i dag, og fra tidligere er det kjent at han blir styreleder i Bergen Carbon Solutions:

Jon André Løkke har sagt ja til å bli ny styreleder

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.