Nyheter Nyheter
Salgssjef Laila Katnosa holder fortet med redaksjonshunden Knut. Foto: Ludvig Gundersen

— Hun kan spare deg for mange tusen

Laila Katnosa tar ikke ferie i sommer. I stedet skal hun hjelpe hydrogenaktørene med hvordan de kan vise frem sine produkter og tjenester i markedet. Og da hjelper det alltid å trekke frem et par ekstra ess fra ermet.

1. august begynner vi utrullingen av abonnementsløsningen, en løsning som skal gi Hydrogen24.no muligheten til å  inntekter til å kunne reise på reportasjeturer både i Norge og til utlandet.

— Jeg har fått henvendelser og tips vi har måtte avslå, men med en abonnementsfinansiering på plass vil det bli langt enklere å kunne si ja til reportasjer og konferanser i inn og utland, sier redaktør Øyvind Paulsen.

Samtidig vil abonnementsløsningen også gjøre det mulig å lansere flere tjenester – og de første er allerede på vei:

Hydrogen24 – på engelsk

— Siden hydrogenmarkedet i høyeste grad er internasjonalt er det også godt å kunne avsløre en nyhet, sier han:

Internt har vi allerede begynt testingen av en engelsk versjon av hydrogen24, og det ser så lovende ut at vi kommer til å lansere i løpet av høsten. Dette er noe flere av selskapene vi har pratet med har etterlyst, fordi det vil gjøre det langt enklere for dem å dele våre nyhetssaker og reportasjer med sine utenlandske samarbeidspartnere.

— Dette er med andre ord en konkret tilbakemelding vi har tatt på alvor, så dette er en funksjon jeg gleder meg å rulle ut. Nå er det imidlertid snart sommerferie for meg, men i løpet av juli kjører vi en daglig #Sommerspalte med aktører fra den nordiske hydrogenbransjen – og der er det så mye interessant som kommer frem at den anbefaler jeg alle å få med seg, avslutter Paulsen.

Positive reaksjoner

Salgssjef Laila Katnosa holder fortet på hydrogen24.no i sommer.

— Etter å ha begynt på ringerunden til bransjeaktørene er det godt å kunne konstatere at de første kundene allerede er på plass, forteller salgssjef Laila Katnosa i Small Step Media AS – som altså utgir Hydrogen24.no.

Og hun stopper ikke der: I sommer fortsetter hun med kampanjetilbudet som består av abonnement, oppføring i Hydrogenmarkedet, stillingsannonser og annonsering.

 — Det er et tilbud som sparer kundene for flere tusen kroner, sier Katnosa.

Hva får du?

Med ditt abonnement på Hydrogen24.no får du også tilgang til de andre nettavisene i Small Step Media AS, forteller Katnosa.

— Min oppfatning er at aktørene i hydrogenbransjen er opptatt av det grønne skiftet. Det gjør at de også er interessert i hva som skjer med biogass og derfor får abonnentene i hydrogen24.no også gratis tilgang til Biogassbransjen.no, Avfallsbransjen.no og dagsavisen for sirkulærøkonomi – Cnytt.no, sier hun.

Hydrogenmarkedet: Kommer!

Da Hydrogen24.no ble lansert 1. februar i år, etterlyste flere hydrogenaktører en bransjeoversikt som er åpen og lett tilgjengelig for alle. En blanding av Gule Sider og Finn.no, men for hydrogenmarkedet.

— Vi har allerede et slikt markedstorg for gjenvinningsmarkedet og til høsten lanserer vi dette for hydrogenmarkedet på Hydrogen24.no, forteller Katnosa, som også gir kampanjetilbud på Hydrogenmarkedet nå i sommer. Med andre ord er det bare å ta kontakt med meg, så skal jeg sørge for at du sparer flere tusen kroner, sier Laila lurt før hun hiver seg på neste kunde.

Vi kan avslutningsvis legge til at vi vil hjelpe alle med å legge inn opplysningene i Hydrogenmarkedet. Og vil du ta en titt og se hvordan det ser ut i Avfallsbransjen.no så finner du link til deres Markedstorg her.

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.