Nyheter Industri
Illustrasjonsbilde: Norwegian Hydrogen

Norwegian Hydrogen får ny Chief Commercial Officer (CCO)

Starter i morgen og blir ansvarlig for forretningsutvikling, salg og selskapets kontorer utenfor Norge.

Det er Norwegian Hydrogen selv, som på sin LinkedIn-side, kommer med nyheten om at Simen Skaare Eriksen begynner som selskapets CCO.

Han tiltrer stillingen allerede i morgen, den 1. desember, og blir da en del av selskapets seniorlederteam med hovedansvar for forretningsutvikling, salg og kontorene utenfor Norge.

Dette rimer godt med det vi tidligere har fortalt, for det er ingen hemmelighet at Norwegian Hydrogen ikke er helt fornøyd med de norske rammevilkårene. Under årets Zero-konferanse sa blant annet administrerende direktør Jens Berge følgende:

— Interessen for hydrogen er stor fra hele Europa, men det skjer lite i Norge. Satsingen og investeringene vil komme der rammevilkårene er best, og akkurat nå er ikke det i Norge, sa han blant annet fra konferanse-scenen.

Vi minner også om våre tidligere saker, der Norwegian Hydrogen rigger seg for vekst og bekrefter at de åpner kontorer i både Danmark og Sverige.

Slik blir Hellesylt Hydrogen Hub: Se video og få siste nytt

Minifakta om Simen Skaare Eriksen

Simen Skaare Eriksen. Foto: Norwegian Hydrogen

I følge Norwegian Hydrogen kommer Simen med mer enn 25 års erfaring innen maritim og offshore industri:

Han startet som Maersk shipping trainee (MISE) i 1997, og var hos A.P. Møller - Maersk Group i mer enn 10 år i ulike kommersielle roller innen forretningsutvikling, salg, kontrakter og supply chain management.

I følge LinkedIn-posten begynte han deretter til Frigstad Group, et Singapore-basert offshore bore- og ingeniørselskap, først som kommersiell direktør og deretter administrerende direktør i Frigstad Offshore i 9 år frem til 2017.

I løpet av de siste 5 årene jobbet Simen som Senior Partner i Bassoe Offshore og som uavhengig rådgiver. Han hadde også ulike styreverv, inkludert rollen som styreleder i den HitecVision-eide Vryhof Group. I tillegg til MISE-programmet fikk Simen utdanning ved Universitetet i Oslo, Norges Handelshøyskole (NMH/BI) og Befalsskolen til Forsvaret.

Vi gratulerer!

Kilde: Norwegian Hydrogen

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Dette er musikk i våre ører

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.