Nyheter Politikk
Med Marika Nilsen på plass er dette det nye NHF-teamet. Fra venstre: Tor Kristian Haldorsen, Marika Nilsen, Ingebjørg Telnes Wilhelmsen, Lin April Løstegård, og Jan Carsten Gjerløw. Foto: Norsk Hydrogenforum

Marika Nilsen har blitt kommunikasjonssjef i Norsk Hydrogenforum

— Jeg er glad for å få Marika med på laget, og er sikker på at hun vil bidra til å gi bransjen en tydeligere stemme i den viktige klima- og energidebatten, sier Ingebjørg Telnes Wilhelmsen – generalsekretær i NHF.

Marika Nilsen kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Folketrygdfondet, og har tidligere vært kommunikasjonssjef i Rådgivende Ingeniørers Forening, Garanti-instituttet for eksportkreditt (nå Eksfin) og NordForsk.

I den nyopprettede stillingen som kommunikasjonssjef i NHF vil Marika få ansvaret for ekstern og intern kommunikasjon, både på strategisk og operativt nivå.

Flere nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du i vår Nytt-om-navn-spalte

Fornøyd generalsekretær

— Jeg er stolt over å ha kapret en så stor kommunikasjonskapasitet som Marika til NHF, sier Ingeborg Telnes Wilhelmsen på NHFs nettsider. Hydrogen er ikke bare en nødvendighet for å nå klimamålene, men også en gyllen mulighet for å skape ny grønn industri, nye arbeidsplasser og verdiskaping i hele landet. Jeg er glad for å få Marika med på hydrogenlaget, og er sikker på at hun vil bidra til å gi hydrogen en tydeligere og mer kraftfull stemme i den viktige klima- og energidebatten, sier hun.

Et fagfelt som har stor betydning for fremtiden

— Etter over åtte givende år i Folketrygdfondet ser jeg frem til å bidra til det grønne skiftet gjennom Norsk Hydrogenforum, som har synlighet, kunnskapsformidling og påvirkning blant sine kjerneoppgaver, sier Marika Nilsen.

— Norsk Hydrogenforum gjør allerede mye bra på kommunikasjonsfronten, og jeg gleder meg til å bygge videre på dette arbeidet og lære hydrogenbransjen å kjenne. Jeg får nok en bratt læringskurve på det faglige rundt hydrogen i starten, men jeg ser frem til å jobbe med et nytt fagfelt som har stor betydning for fremtiden, avslutter Nilsen på NHFs nettsider.

Flere nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen finner du under taggen Nytt-om-navn

Kilde: NHF

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.