Nyheter Politikk
Med Marika Nilsen på plass er dette det nye NHF-teamet. Fra venstre: Tor Kristian Haldorsen, Marika Nilsen, Ingebjørg Telnes Wilhelmsen, Lin April Løstegård, og Jan Carsten Gjerløw. Foto: Norsk Hydrogenforum

Marika Nilsen har blitt kommunikasjonssjef i Norsk Hydrogenforum

— Jeg er glad for å få Marika med på laget, og er sikker på at hun vil bidra til å gi bransjen en tydeligere stemme i den viktige klima- og energidebatten, sier Ingebjørg Telnes Wilhelmsen – generalsekretær i NHF.

Marika Nilsen kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Folketrygdfondet, og har tidligere vært kommunikasjonssjef i Rådgivende Ingeniørers Forening, Garanti-instituttet for eksportkreditt (nå Eksfin) og NordForsk.

I den nyopprettede stillingen som kommunikasjonssjef i NHF vil Marika få ansvaret for ekstern og intern kommunikasjon, både på strategisk og operativt nivå.

Flere nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du i vår Nytt-om-navn-spalte

Fornøyd generalsekretær

— Jeg er stolt over å ha kapret en så stor kommunikasjonskapasitet som Marika til NHF, sier Ingeborg Telnes Wilhelmsen på NHFs nettsider. Hydrogen er ikke bare en nødvendighet for å nå klimamålene, men også en gyllen mulighet for å skape ny grønn industri, nye arbeidsplasser og verdiskaping i hele landet. Jeg er glad for å få Marika med på hydrogenlaget, og er sikker på at hun vil bidra til å gi hydrogen en tydeligere og mer kraftfull stemme i den viktige klima- og energidebatten, sier hun.

Et fagfelt som har stor betydning for fremtiden

— Etter over åtte givende år i Folketrygdfondet ser jeg frem til å bidra til det grønne skiftet gjennom Norsk Hydrogenforum, som har synlighet, kunnskapsformidling og påvirkning blant sine kjerneoppgaver, sier Marika Nilsen.

— Norsk Hydrogenforum gjør allerede mye bra på kommunikasjonsfronten, og jeg gleder meg til å bygge videre på dette arbeidet og lære hydrogenbransjen å kjenne. Jeg får nok en bratt læringskurve på det faglige rundt hydrogen i starten, men jeg ser frem til å jobbe med et nytt fagfelt som har stor betydning for fremtiden, avslutter Nilsen på NHFs nettsider.

Flere nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen finner du under taggen Nytt-om-navn

Kilde: NHF

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

Oslo og Akershus viser hvorfor bompenger er smart klimapolitikk

Ingvild Kilen Rørholt, Miljøstiftelsen ZERO
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.