Nyheter Industri
Et luftig bilde av Ingelin Herland som indikerer at hun ikke lider av høydeskrekk:-)  Foto: Privat

Ingelin Herland går fra DNV til GreenH

Ingelin Herland er ansatt som prosjektutvikler i GreenH, og blir en del av det tekniske teamet. Herland kommer fra DNV, hvor hun har arbeidet som vindkraftkonsulent

Herland er sivilingeniør fra Energi og miljø-studiet ved NTNU, med spesialisering innenfor strømningsteknikk. Hun har tidligere jobbet som konsulent i DNV innenfor vindkraft, og har erfaring fra ulik type rådgivningstjenester, som blant annet due diligence-prosesser, byggeoppfølging og analyser av kraftproduksjon.

Nå er det imidlertid hydrogen som står i fokus.

Knutepunkter langs sjøen

— At GreenH har kontrakten med Torghatten i Bodø og nå skal realisere prosjektet gjorde valget enkelt for meg, sier Herland til Hydrogen24. Jeg er overbevist om at selskapets strategi med å bygge opp hydrogen-knutepunkter langs kysten er veien å gå. For meg var dette en spennende mulighet til å være med å bygge en ny bransje som utvikler seg i rakettfart, sier hun.

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

— GreenH har en spennende prosjektportefølje og strategi, og jeg går inn i et sterkt team med bred kompetanse og stor gjennomføringsevne. For meg var det også viktig at GreenH har sterke eiere som blant annet Grieg Edge – som bidrar med viktig kompetanse og erfaring, sier Herland.

Ingelin Herland begynte i GreenH den 3 januar 2024 og er allerede en del av det tekniske teamet som jobber med prosjektutvikling og prosjektgjennomføring.

Det er også teknisk direktør fornøyd med

— Vi har fått rekruttert en spennende profil med solid kompetanse fra fornybart, både innen teknisk og kommersielt. Ingelin blir et flott tilskudd til GreenH-teamet, hvor man må tåle å jobbe med mange ulike problemstillinger. At hun har jobbet med oppfølgning av industrielle byggesaker, og due diligence er veldig relevant for GreenH der vi er nå, sier Thomas Strømme-Larsen, teknisk direktør i GreenH.

GreenH lanserte nylig prosjektplaner i Sandessjøen, og jobber nå med prosjekter i Bodø, Strand kommune i Rogaland, ved Slagentangen i Tønsberg og Vestbase i Kristiansund.

Planlegger produksjon av grønt hydrogen i Sandessjøen

Strømme-Larsen trekker også frem en «fun fact» om Ingelin:

– Ingelin er tidligere fotballdommer så hun skal nok klare å holde disiplin i rekkene i prosjektene – ellers kan det være fare for gult kort.

Vi gratulerer!

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.