Nyheter Industri
Petter Olsen Bertheussen. Foto: GreenH

Petter Olsen Bertheussen skal lede GreenH i Bodø

– Vi kunne ikke fått en bedre person til å lede utbyggingen av vårt anlegg og organisasjon i Bodø, sier GreenH-sjef Morten Solberg Watle.

Petter Olsen Bertheussen (39) kommer fra stillingen som prosjektleder og næringsrådgiver i Bodø kommune, men får nå ansvaret for å bygge opp GreenHs organisasjon i Bodø.

Han starter i den nye jobben 1. august.

Det er sjefen selv svært fornøyd med:

– Med Petter Olsen Bertheussen får vi en leder som kombinerer dyp teknologi- kunnskap med godt humør, stå-på-vilje og samfunnsengasjement. Han blir dermed en helt avgjørende brikke for å videreutvikle prosjektet vårt om å bygge et av Nord-Europas største hydrogenanlegg, sier Morten Solberg Watle, administrerende direktør i GreenH.

– Hydrogenanlegget i Bodø vil komme mange til gode

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

Stolt

– Jeg er utrolig kry for den tilliten jeg har fått av GreenH og ser på dette som en «once-in a lifetime opportunity», sier Bertheussen.

– Grønt hydrogen er helt avgjørende for at samfunnet skal kunne omstille seg fra fossilt drivstoff, og jeg vil gjerne bidra det jeg kan inn i denne omstillingen. Jeg gleder meg vilt til å skape Bodøs beste og mest bærekraftige arbeidsplasser, sier han i pressemeldingen.

Endelig: Avtalen mellom Torghatten Nord og GreenH er signert!

– Nå har jeg snart jobbet to år som næringsutvikler i Bodø kommune og da hovedsakelig som prosjektleder for grønn luftfart. Her ble jeg kjent med GreenH, og deres verdier og teamet imponerte meg stort. Samtidig vil jeg trekke frem at Bodø kommune er en fantastisk arbeidsplass, hvor jeg vil savne kolleger og en offensiv administrasjon, sier Bertheussen.

Småbarnsfaren angrer ikke på at han valgte å returnere til Bodø fra Trondheim for noen år siden.

– I min tidligere jobb i Siemens reiste jeg 260 dager i året verden rundt, men da vi ble foreldre kjente vi at det riktige var å komme hjem til Bodø, familie og venner. At en «sentrumramp» som ikke bestod grunnskolen nå får lov til å lede et svært viktig prosjekt for Bodø og regionen er jo helt utrolig, avslutter han i pressemeldingen.

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

Kilde: GreenH

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.