Nyheter Industri
Espen Fossum

Espen Fossum ansatt som ny strategidirektør

Akershus Energi har ansatt Espen Fossum i nyopprettet stilling som direktør for strategi, digitalisering og energihandel.

I følge Akershus Energi bringer Fossum med seg 28 års erfaring innen fornybar energi, og han vil gå rett inn i selskapets konsernledergruppe når han tiltrer stillingen i medio august 2024.

Der får han ansvaret for selskapets initiativer innen strategi, digitalisering og energihandel.

Fossum har spesialisert seg på finansiell og strategisk rådgivning innen kraftsektoren og har blant annet jobbet i Thema Consulting,  Econ og EY/Arthur Andersen der han har jobbet med verdsettelser og due diligence til strategi- og forretningsutviklingsprosesser. Fossum er utdannet MSc in Financial Economics fra BI/Indiana og er autorisert finansanalytiker fra NHH.

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

Nye utfordringer

– Jeg har hatt 14 fantastiske år i Thema Consulting og ser nå fram til nye utfordringer i Akershus Energi. Dette er et selskap jeg kjenner godt og som har store langsiktige vekstambisjoner som jeg i min nye rolle ser fram til å kunne bidra til å realisere, sier Fossum i pressemeldingen.

– Akershus Energi er i en spennende fase med betydelige muligheter for vekst og innovasjon, sier Eskil Lunde Jensen, konsernsjef i Akershus Energi. Med Fossum ved roret for våre strategiinitiativer, er vi bedre rustet til å gripe de mulighetene. Som direktør for strategi, digitalisering og energihandel vil han jobbe tett med meg for å sikre at selskapets strategi ikke bare er i tråd med interne mål, men at vi også inkluderer omverdenen i våre strategiske overveielser. Dette er essensielt for å navigere og lykkes i en bransje som stadig utvikler seg, avslutter han.

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

Kilde: Akershus Energi

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

Oslo og Akershus viser hvorfor bompenger er smart klimapolitikk

Ingvild Kilen Rørholt, Miljøstiftelsen ZERO
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.