Asset manager

Tilgang til energi er en av vår tids største samfunnsutfordringer. Det trengs flere og nye bærebjelker inn i energimiksen, – en av disse er hydrogen. Vi tar utfordringen på alvor og vår løsning er å utvikle, bygge, eie og drifte produksjonsanlegg for grønt hydrogen. Skalerbar, lokal og grønn hydrogenproduksjon vil bli en sterk bidragsyter til den bærekraftige samfunnsutviklingen vi alle ønsker.

Vi etablerte HYDS i 2021 og i mai 2023 kunne vi markere åpning av vårt første produksjonsanlegg på Stord. Ved utgangen av året vil vi også ha åpnet et nytt anlegg i Egersund. Flere anlegg er under utvikling og bygging, – også det internasjonale markedet kommer stadig nærmere. Vi opplever vekst og får bekreftelser fra store og solide aktører som både tror på forretningsmodellen vår og markedet for grønt hydrogen.

Å gå i front er ekstremt spennende og innimellom en smule utfordrende, men vi får brukt alt vi kan fra før og lærer noe nytt hver eneste dag.

I dag består teamet vårt av 15 kompetente medarbeidere som kjennetegnes av driv og pågangsmot. Selv om vi er et ungt selskap som skal åpne et nytt marked, investerer vi ikke bare i markedsutvikling og teknologi, men rigger en robust organisasjon og et kompetent team. Nå trenger vi flere som kan jobbe dedikert med oppfølging av anleggene, og det er her du kommer inn i bildet.

Som Asset Manager vil du sørge for at anleggene våre har sikker og forutsigbar drift og at det kontinuerlig blir jobbet med forbedringer. Du vil sørge for kompetanseutvikling i organisasjonen og bidra til et sterkt sikkerhetsfokus, både internt og ut mot våre kunder.

DINE OPPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER:

  • Ansvarlig for vedlikeholdsplanlegging og gjennomføring
  • Ansvarlig for optimalisering av driften
  • Ansvarlig for LCI, – at teknisk dokumentasjon lagres og oppdateres riktig til enhver tid
  • Delta i produksjonsplanlegging av anlegget
  • Kommunikasjon med kunder og oppfølging av avtaler
  • Delta i beredskapsledelse med kunnskap om hydrogenanlegget
  • Oppfølging av tekniske tjenesteleverandører og lokalt personale på anlegget

DIN KOMPETANSE OG EGENSKAPER:

Du er en tillitsvekkende og pålitelig person som evner å strukturere prosesser og samhandle godt med andre. Læring og kontinuerlig forbedring er en naturlig del av ditt tankesett og står godt i møte med krevende situasjoner og utfordrende oppgaver. Du har god kommersiell forståelse og evner å kombinere kvalitet, sikkerhet og lønnsomhet i samme prosess. Du har ønskelig høyere utdannelse innen ingeniørfag, men relevant erfaring kan kompensere noe for utdanning.

Blir du motivert av det du har lest hittil, og i tillegg kjenner deg igjen i noen av beskrivelsene av ønsket kandidat, da håper vi du søker eller tar kontakt!

Nysgjerrig?

Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på mob 958 82 299. Du kan også kontakte COO i HYDS, Vigdis Hjertaker Hope, på mob 975 82 600 for spørsmål.

Om stillingen
Søknadsfrist: 19. november 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Antall stillinger: 1
Arbeidssted: Stord
Om selskapet

Hydrogen Solutions As

Hydrogen Solution AS (HYDS) ble etablert i 2021 og er et hurtig voksende norsk hydrogenselskap. HYDS utvikler, bygger, eier og opererer hydrogenanlegg, og strategien er å produsere grønne hydrogen- og hydrogenderivater gjennom skalerbare og lokale anlegg. Våre grunnholdninger og verdier i HYDS skal bidra til bærekraftig utvikling av mennesker, natur og kultur. Gjennom høye krav til etikk, tillit og respekt skal all aktivitet bygge på verdiene Safety, Trust, Sustainable og Drive. Selskapet har hovedkontor på Stord og teller per i dag 15 medarbeidere.

Adresse: Lønningsåsen 2
5417 Stord
Kontaktinformasjon

Edvard Thormodsæter

Partner v/ Human As
E-post: edvard@human-as.no
Mobiltelefon: +47 958 82 299
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.