Fagspesialist – Hydrogen, ammoniakk og CO2

Bli kjent med Norconsult AS

I løpet av de seneste årene har Norconsult hatt en markant økning av prosjekter innen hydrogen, ammoniakk og CO2 og har store ambisjoner for de kommende årene. Gruppen Prosessindustri opplever betydelig økt etterspørsel etter vår spisskompetanse innen hydrogen, ammoniakk og CO2 og vi ser nå etter flere dyktige fagspesialister som vil være med på denne spennende reisen.

Vi søker deg som er faglig sterk innen hydrogen og ammoniakk og kjenner godt til både tilgjengelige og nye teknologier for produksjon av hydrogen og ammoniakk. Du må ha lengre erfaring innen bransjen og motiveres av å bli faglig utfordret og å være mentor for dine medarbeidere. Stillingene vil være sentral i vår videreutvikling av et markedsområde i rask vekst, med utfordrende og utviklende oppgaver og prosjekter. Samarbeid på tvers av fagområder og mellom kontorer innen firmaet vil være en vesentlig del av hverdagen.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

 • Teknologikvalifisering av elektrolyseprosesser og teknologier

 • Teknologikvalifisering av ammoniakkprosesser og teknologier

 • Due Diligence vurderinger (prosjekter og tekniske løsninger)

 • Prosjektering av kryogene bunkringsprosesser

 • Prosjektering av kryogene lagringsanlegg/tanker

 • Prosjektering av prosessanlegg for hydrogen og ammoniakk

 • Videreutvikling av prosessindustrimiljøet i Norconsultgruppen

Vi søker deg som kan bidra med å videreutvikle gruppen Prosessindustri faglig!

I tillegg til produksjon – og distribusjonsanlegg for hydrogen, ammoniakk og CO2 jobber gruppen Prosessindustri innenfor et bredt spekter av den norske landbaserte industrien, med hovedvekt på smelteverk, og spesialvæsker og drivstoffanlegg. Vi løser de fleste oppgaver fra tidligfaseprosjektering til detaljprosjektering, teknologistudier, prosjektadministrasjon, byggeplassoppfølging, commissioning og due-diligence oppdrag. Gruppen Prosessindustri består av 15 dyktige medarbeidere og er Norconsults spisskompetanse innen prosessfaget. Prosessmiljøet i Norconsult omfatter over 50 personer med kjernekompetanse innen prosess og støttesystemer.

Som medarbeider i Norconsult vil du få:

 • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser.

 • Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere.

 • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø.

 • Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse.

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging.

 • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne gruppeleder for prosessindustri i Norconsult, Annette Hultin, tlf.: 980 76 191, eller avdelingsleder Per Espen Kristofersen, tlf: 454 04 848.

Søknad sendes via vårt elektroniske søknadsskjema innen 20. oktober 2022.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet Hver dag forbedrer vi hverdagen , søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Antall stillinger: 2

Om stillingen
Søknadsfrist: 20. oktober 2022
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Vestfjordgaten 4, 1338 Sandvika
Om selskapet

Norconsult

Gjennom nyskapende og målrettede råd har vi fokus på verdibasert samfunnsplanlegging, fremtidsrettede og bærekraftige løsninger. Årlig utføres over 20 000 oppdrag for offentlige og private kunder.
Adresse: Vestfjordgaten 4
1338 Sandvika
Kontaktinformasjon

Annette Hultin

Gruppeleder
Mobiltelefon: +47 980 76 191
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.