Foto: Hydrogen Solutions AS

Forretningsutvikler

Vi vokser – vil du bli med på det grønne skiftet?

HYDS skal produsere grønt hydrogen, lokalt og skalerbart. Våre to første anlegg er under bygging og vi jobber med flere spennende prosjekter med oppstart i 2023. Vi tar med dette en solid posisjon i markedet og etablerer oss som en ledende og landsdekkende utvikler, utbygger, eier og drifter av hydrogenanlegg.

Vi har store vekstambisjoner og skal bidra til bærekraftig utvikling og fleksibilitet i energimarkedet. Du vil være en aktiv bidragsyter til verdiskapning gjennom risikostyring, kontroll og kontinuerlige forbedringer.

Som forretningsutvikler vil du være en del av prosjektutviklings-organisasjonen, og i tillegg bidra på tvers i selskapet. Gjennom gode relasjonelle egenskaper og pågangsmot vil du bidra til å utforske nye prosjektmuligheter, samarbeid og forbedringsforslag. Du vil følge prosjekter fra første kundekontakt til et prosjektert anlegg klart for bygging. Du vil få mulighet til å påvirke og tilføre kompetanse til selskapets arbeid med offentlige og private støtteordninger. Du får en nøkkelrolle i selskapet, og en unik sjanse til å bli med på en spennende hydrogensatsing

Vi ønsker at du har god kommersiell forståelse, høyere relevant utdanning, er en relasjonsbygger og lagspiller. Du må ha egen drivkraft til å utvikle prosjekt og kunne analysere et hydrogenmarked i stadig endring.

Vi søker både erfarne og nyutdannede forretningsutviklere da vi skal utvide teamet vårt med to kandidater.

I et ungt selskap i sterk vekst vil denne rollen by på mange utfordringer og spennende problemstillinger. Det er viktig for oss at du motiveres av hverdagen i en liten vekstbedrift, hvor vi hjelper hverandre.

Dersom du matcher flere av kvalifikasjonene under, ønsker vi gjerne å høre fra deg:

  • Høyere utdannelse, fortrinnsvis MSc

  • God kommersiell forståelse

  • God relasjonsbygger og lagspiller

  • Løsningsorientert og kunnskapssøkende

  • Være målfokusert og strukturert

  • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper

Vi holder til på Stord og ønsker å skape et sterkt samhold i selskapet, derfor vil vi gjerne at du sitter sammen med oss. Likevel er avstand ingen hindring lenger, og vi vurderer gjerne alternativer dersom du er riktig person for oss.

Kom i kontakt med oss!

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på mobil +47 958 82 299. Du kan også kontakte CBDO i HYDS, Øyvind Dale, på mobil +47 479 02 345.

Om stillingen
Søknadsfrist: 10. april 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Antall stillinger: 2
Arbeidssted: Stord
Om selskapet

Hydrogen Solutions As

Hydrogen Solution (HYDS) ble etablert i 2021 og er et hurtig voksende norsk hydrogenselskap. HYDS utvikler, bygger, eier og drifter hydrogenanlegg, og strategien er å produsere grønne hydrogen- og hydrogenderivater skalerbart og lokalt. De to første anleggene er allerede under bygging på Stord og i Egersund, med planlagt oppstart henholdsvis 2. kvartal 2023 og 3. kvartal 2023.

Våre grunnholdninger og verdier i HYDS skal bidra til bærekraftig utvikling av mennesker, natur og kultur. Gjennom høye krav til etikk, tillit og respekt skal all aktivitet bygge på:

  • Sikkerhet
  • Kompetanse og proaktivitet
  • Innovasjon og kontinuerlig utvikling
  • Verdiskaping og kostnadseffektivitet
Adresse: Lønningsåsen 2
5417 Stord
Kontaktinformasjon

Edvard Thormodsæter

Partner v/ Human As
Mobiltelefon: +47 958 82 299

Øyvind Dale

CBDO
Mobiltelefon: +47 479 02 345
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.