Prosjektleder – Prosessanlegg olje, gass, karbonfangst og hydrogen

Slåttland har mer enn 30 års erfaring med design og fabrikasjon av komplekse prosessmoduler til olje- og gassindustrien. Denne kompetansen har gjort Slåttland til den foretrukne partneren for fabrikasjon av de noen av de første pilotanleggene for karbonfangst og hydrogen i Norge. I Slåttland Group er vi er et team på 65 personer med design-, produksjons- og engineeringsavdelinger både i Rakkestad og i Vung Tau, Vietnam.

For å møte denne økende etterspørselen, spesielt innenfor det grønne skiftet og akvakultur, trenger vi å styrke laget ved hovedkontoret i Rakkestad. Bli med på denne spennende reisen!

Om stillingen

Slåttland er blant de første i Norge som har bistått kunder med design og fabrikasjon av prosessanlegg til karbonfangst og hydrogen. Framover ønsker vi å møte den økte etterspørselen og ytterligere styrke vår kompetanse på disse områdene i tillegg til å holde vår sterke posisjon innen olje og gass. Nå søker vi en prosjektleder som kan lede prosjekter fra A-Å innenfor disse markedene.

Som prosjektleder vil du:

  • Lede prosjekter gjennom hele prosessen fra tilbudsarbeid, engineering og design til oppfølging i produksjon og levering

  • Ha fremdrifts-, økonomi- og resultatansvar for prosjektene

  • Drive teknisk ledelse og kvalitetssikring av prosjektene

  • Mobilisere og lede tverrfaglige prosjektteam bestående av representanter fra design, engineering, dokumentasjon og produksjon

  • Ha ansvaret for en kundeportefølje med prosessleverandører, samt oppfølging og videreutvikling av denne porteføljen

  • Stillingen rapporterer til Teamleder prosessmodul olje, gass og karbonfangst.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner

I prosjektlederrollen ser vi etter deg som er mekanisk ingeniør, sivilingeniør eller tilsvarende med 3-5 års arbeidserfaring. Det vil være en fordel om du har erfaring fra tilsvarende rolle i mekanisk industri, og gjerne også erfaring med utstyr fra olje- og gassektoren. Videre ser vi etter deg som evner å mobilisere et tverrfaglig sammensatt team og som liker å samarbeide tett med kunder. For å lykkes i rollen bør du ha god teknisk grunnforståelse både teoretisk og praktisk, samt gode kommunikasjonsferdigheter på et skandinavisk språk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

I Slåttland kan vi tilby et dynamisk arbeidsmiljø der vi arbeider med å posisjonere oss for det nye grønne skiftet, spesielt innen karbonfangst og hydrogen. Vi er et selskap med hele vår verdikjede under samme tak, fra design og engineering, til produksjon og ferdig produkt. Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med mange interne og eksterne samarbeidspartnere, samt konkurransedyktige betingelser.

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med Slåttland i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, ta gjerne kontakt med Jefferson Wells ved;

  • Siri Aulund: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no, eller;

  • Marlene Sagen Bru: +47 936 31 444 / marlene.sagen@jeffersonwells.no

Om stillingen
Søknadsfrist: 31. august 2022
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Rudskogenveien 30, 1894 Rakkestad
Om selskapet

Slåttland Mek Industri AS

Adresse: Rudskogenveien 30
1894 Rakkestad
Kontaktinformasjon

Siri Aulund

Rådgiver research og analyse
Mobiltelefon: +47 478 00 825

Marlene Sagen Bru

Rådgiver research og analyse
Mobiltelefon: +47 936 31 444
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.