Project Engineer

Hexagon Purus er en global leder innen nullutslippsløsninger i flere markeder. Vår ledende Type 4 kompositt tanker er kjernen av våre løsninger og nøkkelen til å kunne bytte ut diesel med alternative drivstoff.

Med mer enn 20 års erfaring innen nullutslippsløsninger for bilindustrien, satser vi nå stort for å bidra til å omstille den maritime industrien til nullutslippsløsninger. Hexagon Purus Maritime er en del av del av Hexagon Purus og er basert i Ålesund. Vi er i stor utvikling og vokser raskt. Nå er vi klare for neste steg og ønsker å styrke vår organisasjon ytterligere. Derfor ser vi etter en Project Engineer med driv og integritet som vil bidra til overgangen til nullutslippsmobilitet i maritim næring.

Din arbeidshverdag:

Hos oss vil du bli en del av et team med dyktige medarbeidere som brenner for faget og en bærekraftig fremtid. Vi er opptatt av å spille hverandre gode og jobber tett sammen som et lag for å nå våre mål. Som Project Engineer vil du ha en synlig og viktig rolle innen et spennende område som del av en større organisasjon med et sterkt merkenavn og godt omdømme.

Viktigste arbeidsoppgaver:

  • Ansvar for å styre tekniske prosjekter

  • Sørge for at tekniske krav og forskrifter er i samsvar med gjeldende regler og myndighetskrav (som DNV klassifiseringsregler)

  • Gjennomføre analyser og beregninger

  • Andre ingeniør oppgaver

Hvem er du?

Vi tror du er en nysgjerrig, initiativrik og ansvarsfull person som trives i et dynamisk arbeidsmiljø hvor innovasjon og kreativitet får blomstre. Du har en proaktiv og strukturert fremgangsmåte og er ikke redd for å ta i et tak. Vi ser for oss at du har erfaring fra lignende rolle i maritim bransje, samt god kjennskap og erfaring med å arbeide opp mot klassesamfunn som DNV. For å kunne lykkes i rollen er du også utdannet ingeniør/sivilingeniør innen relevant fagområde. Dette er en unik mulighet for deg som ønsker å spille en viktig rolle i en fremtidsrettet og innovativ organisasjon!

Søknader vurderes fortløpende.

Om stillingen
Søknadsfrist: 29. mars 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Ålesund
Om selskapet

Hexagon Purus Maritime As

We are global leaders in key technologies needed for zero emission mobility, providing type 4 high-pressure cylinders, fuel storage and distribution systems for hydrogen, complete vehicle systems and battery packs for fuel cell electric and battery electric vehicles (FCEV and BEV).

Our team works hard at turning our vision into reality because we strongly believe that clean air is a right not a privilege, that technology is no longer a barrier and that the need for change is urgent.

Hexagon Purus strives to conduct its business in an economically, socially and environmentally responsible manner. Our principles and practices are referred to in the Sustainability Report of Hexagon Composites.

Our suppliers, contractors, sub-suppliers, subcontractors, consultants and business partners play a critical role in maintaining our customer’s trust and ensuring the highest degree of quality in our products. Our Code of Conduct sets forth the requirements and expectations that our Suppliers must follow when doing business with Hexagon Purus.

Adresse: Korsegata 4B
6002 Ålesund
Kontaktinformasjon

Bjørn A. Skjelten

Management Consultant v/ Yapril AS
Mobiltelefon: +47 900 14 711

Ingrid Solibakke Langva

Analysis & Research Consultant v/ Yapril AS
Mobiltelefon: +47 976 81 667
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.