Foto: Hydrogen Solutions AS

Prosjektleder

Vi vokser – vil du bli med på det grønne skiftet?

HYDS skal produsere lokal og skalerbart grønt hydrogen. Våre to første anlegg er under bygging og vi jobber med flere spennende prosjekter med oppstart i 2023. Vi tar med dette en solid posisjon i markedet og etablerer oss som en ledende og landsdekkende utvikler, utbygger, eier og drifter av hydrogenanlegg.

Vi har store vekstambisjoner og skal bidra til bærekraftig utvikling og fleksibilitet i energimarkedet. Du vil være en aktiv bidragsyter til verdiskapning gjennom risikostyring, kontroll og kontinuerlige forbedringer.

Som prosjektleder i HYDS vil du være med å lede og bygge våre anlegg under utvikling og oppføring. Du vil være et viktig bindeledd for å sikre synergier og erfaringer mellom prosjektene, og overgang mellom prosjekt og drift. Du får en nøkkelrolle i selskapet, og en unik sjanse til å bli med på en spennende hydrogensatsing sammen med våre aktive eiere. Vi skal sammen videreutvikle vår visjon om å skape skalerbare, standardiserte og digitale løsninger.

Vi ønsker at du har god kommersiell forståelse, høyere relevant utdanning og erfaring fra prosjektledelse. Det er viktig for oss at du er en relasjonsbygger og lagspiller, og har egen drivkraft til å utvikle, analysere og gjennomføre prosjekt.

I et ungt selskap i sterk vekst vil denne rollen by på mange utfordringer og spennende problemstillinger. Det er viktig for oss at du motiveres av hverdagen i en liten vekstbedrift, hvor vi hjelper hverandre, og alle er svært operative innenfor sine fagområder.

Dersom du matcher flere av kvalifikasjonene under, ønsker vi gjerne å høre fra deg:

 • Høyere utdannelse, fortrinnsvis M.Sc, med Prince2® eller PMP®

 • Erfaring fra prosjektledelse

 • God kommersiell forståelse

 • God relasjonsbygger og lagspiller

 • Drivkraft til å utvikle, analysere og gjennomføre prosjekt

 • Være målfokusert og strukturert

 • Kunnskapssøkende

 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsegenskaper

Vi holder til på Stord og ønsker å skape et sterkt samhold i selskapet, derfor vil vi gjerne at du sitter sammen med oss. Likevel er avstand ingen hindring lenger, og vi vurderer gjerne alternativer dersom du er riktig person for oss.

Kom i kontakt med oss!

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på mobil +47 958 82 299. Du kan også kontakte CPO i HYDS, Kristian Granberg, på mobil +47 950 37 823.

Om stillingen
Søknadsfrist: 10. april 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Arbeidssted: Stord
Om selskapet

Hydrogen Solutions As

Hydrogen Solution (HYDS) ble etablert i 2021 og er et hurtig voksende norsk hydrogenselskap. HYDS utvikler, bygger, eier og drifter hydrogenanlegg, og strategien er å produsere grønne hydrogen- og hydrogenderivater skalerbart og lokalt. De to første anleggene er allerede under bygging på Stord og i Egersund, med planlagt oppstart henholdsvis 2. kvartal 2023 og 3. kvartal 2023.

Våre grunnholdninger og verdier i HYDS skal bidra til bærekraftig utvikling av mennesker, natur og kultur. Gjennom høye krav til etikk, tillit og respekt skal all aktivitet bygge på:

 • Sikkerhet
 • Kompetanse og proaktivitet
 • Innovasjon og kontinuerlig utvikling
 • Verdiskaping og kostnadseffektivitet
Adresse: Lønningsåsen 2
5417 Stord
Kontaktinformasjon

Edvard Thormodsæter

Partner v/ Human As
Mobiltelefon: +47 958 82 299

Kristian Granberg

CPO
Mobiltelefon: +47 950 37 823
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.