Business Development Engineer

Vårt mål er å muliggjøre overgangen til bærekraftig transport, ved hjelp av hydrogen brenselcelle- og batteriteknologi. Hyrex Boost er et komplett hydrogen-hybrid fremdriftssystem, med banebrytende teknologi for elektrifisering av båter. På den måten er den et viktig bidrag til å redusere CO2 utslipp.

Vår båt, Hyrex 28, er en vakker, stillegående, eksosfri, null-utslipp fritidsbåt. Den har samme rekkevidde som en båt med diesel- eller bensinmotor, og har et moderne og brukervennlig førermiljø. Den ble lansert august 2020 og prototypen sjøsatt sommeren 2022. Vi har blant annet vist den frem på Arendalsuka og fått god publisitet og interesse rundt både båt og teknologi.

Vi søker nå en Business Development Engineer som ønsker å bli med oss videre på reisen. Vi søker deg som trigges av å skape bærekraftig verdi i en scale-up, sammen med andre skarpe og nysgjerrige hoder.

Vi ønsker at du gjennomfører markedsanalyser, og tar initiativ til, og leder salgsprosesser. Din oppgave er å realisere muligheter, slik at Hyrex når sitt fulle potensial.

Viktige arbeidsoppgaver:

  • Aktiv deltakelse i konseptstudier, for å møte kundens behov best mulig, med tilgjengelig teknologi

  • Utarbeide markedsplaner og strategier for å markedsføre selskapets produkter og tjenester

  • Oppsøke nettverksarenaer, leverandører og partnere for å presentere løsninger, samt lytte til behov i markedet

  • Analysere eksisterende og potensielle markeder for å identifisere og sikre forretningsmuligheter

  • Følge opp leads ved å planlegge og gjennomføre salgsprosesser

  • Etablere kontakt med strategiske partnere

  • Etablere og vedlikeholde kunderelasjoner

  • Utarbeide 3D skisser til konseptløsninger

  • Tilbudsskriving og forhandlinger

  • Samarbeide med HyRex teamet for å oppnå målrettede forretningsmål

For å lykkes må du ha evne til å jobbe planmessig, samt være forretningsorientert med tanke på hvilke prosjekter som vil være de mest attraktive for oss. Du må også ha erfaring fra, samt være god i salgsprosesser og være en utmerket relasjonsskaper- og bygger. Du kan vise til konkrete og gode resultater innen forretningsutvikling og salg. Du har også en genuin interesse for teknologi. Vi ønsker at du har en Bachelor- eller Mastergrad innen teknisk fagretning. Om du ikke har erfaring fra å skissere løsninger i et 3D-verktøy, så må du ha ønske om å lære deg det. Du må ha gode kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk.

Vi kan tilby en spennende hybrid-rolle innen teknisk og kommersielt, samt et herlig team med engasjerte tech-hoder, i et ambisiøst scale-up selskap.

Ta gjerne kontakt med rekrutterer Renate Rehn på telefon +47 412 06 412 for mer informasjon om selskapet eller stillingen.

Om stillingen
Søknadsfrist: 27. februar 2023
Arbeidssted: Kalvetangveien 83, 3132 Husøysund
Om selskapet

Hyrex AS

Hyrex AS er et teknologiselskap. Vår satning innen hydrogen, bryter rekkeviddebarrieren for elektriske fritidsbåter og små yrkesfartøy. Selskapet er samlokalisert med et av våre eierselskaper på idylliske Kalvetangen i Tønsberg. Her har vi også vårt utviklingslaboratorium og prototypen av vår båt, Hyrex 28. Vi kan tilby et lite, men høyteknologisk og hyggelig miljø.

Adresse: Kalvetangveien 83
3132 Husøysund
Kontaktinformasjon

Renate Rehn

Rekrutterer
Mobiltelefon: +47 412 06 412
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.