Forretningsutvikler

Som vår forretningsutvikler vil du ha en sentral rolle i å utvikle nye prosjektmuligheter innen produksjon av grønt hydrogen, og bidra til å få realisert disse. Du vil også bli involvert i våre eksisterende prosjekt som omhandler storskala produksjon av grønn ammoniakk.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

  • Identifisere nye kommersielle muligheter og samarbeidspartnere

  • Lage businesscase for å vurdere nye kommersielle muligheter

  • Ressurs i eksisterende prosjekt knyttet til utvikling av forretningsmodeller

  • Vurdering av prosjekt knyttet opp mot ESG-rapportering

  • Søknader til virkemiddelapparatet

Ønskede kvalifikasjoner:

Du må ha kommersiell forståelse og kombinere strategisk tenking med kontakt med aktuelle samarbeidspartnere. Du har høyere teknisk og/eller økonomisk bakgrunn med min 3 års erfaring. Det er en fordel om du har bakgrunn fra energibransjen og har kjennskap til virkemiddelapparatet. Du motiveres av å jobbe med klimateknologi i et internasjonalt team.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø med samhandling på tvers av landegrenser og lokasjoner. Arbeidssted etter nærmere avtale. Vi har kontor i Sandnes, på Stord og i Sauda. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Om stillingen
Søknadsfrist: 21. januar 2023
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Grenseveien 21, 4313 Sandnes
Om selskapet

Hy2gen Norge AS

Hy2gen Norge AS ble etablert i 2019 og eies 100 % av Hy2gen AG, Tyskland. Hy2gen AG utvikler, finansierer, bygger og driver anlegg for produksjon av grønt hydrogen og hydrogenbasert e-drivstoff over hele verden. Disse produktene brukes til å skape klimanøytrale og konkurransedyktige drivstoff og industrielle løsninger. De første anleggene bygges i Norge, Frankrike, Canada, Tyskland og USA. Vårt mål er å bli markedsleder innen produksjon av grønt hydrogen og grønt e-drivstoff til mobilitet, landbruk og industri.
Adresse: Grenseveien 21
4313 Sandnes
Kontaktinformasjon

Hege Økland

Daglig leder
Mobiltelefon: +47 957 53 695
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.