Technical Safety Lead

Tilgang til energi er en av vår tids største samfunnsutfordringer. Det trengs flere og nye bærebjelker inn i energimiksen, – en av disse er hydrogen. Vi tar utfordringen på alvor og vår løsning er å utvikle, bygge, eie og drifte produksjonsanlegg for grønt hydrogen. Skalerbar, lokal og grønn hydrogenproduksjon vil bli en sterk bidragsyter til den bærekraftige samfunnsutviklingen vi alle ønsker.

Vi etablerte HYDS i 2021 og i mai 2023 kunne vi markere åpning av vårt første produksjonsanlegg på Stord. Ved utgangen av året vil vi også ha åpnet et nytt anlegg i Egersund. Flere anlegg er under utvikling og bygging, – også det internasjonale markedet kommer stadig nærmere. Vi opplever vekst og får bekreftelser fra store og solide aktører som både tror på forretningsmodellen vår og markedet for grønt hydrogen.

Å gå i front er ekstremt spennende og innimellom en smule utfordrende, men vi får brukt alt vi kan fra før og lærer noe nytt hver eneste dag.

I dag består teamet vårt av 15 kompetente medarbeidere som kjennetegnes av driv og pågangsmot. Selv om vi er et ungt selskap som skal åpne et nytt marked, investerer vi ikke bare i markedsutvikling og teknologi, men rigger en robust organisasjon og et kompetent team. Nå trenger vi flere som kan jobbe dedikert med teknisk sikkerhet, og det er her du kommer inn i bildet.

Som Technical Safety Lead vil du jobbe direkte inn mot anleggene i drift. Du vil være en viktig bidragsyter i å sikre at anleggene til enhver tid har sikkerhet som førsteprioritet, både innad i egen organisasjon og eksternt mot samarbeidspartnere og kunder. I tillegg vil du jobbe inn mot ulike prosjektfaser hvor du vil bidra med sikkerhetsgjennomganger. Din kompetanse vil styrke oss og du vil bidra til kompetanseutvikling og et sterkt sikkerhetsfokus.

DINE OPPGAVER OG ANSVARSOMRÅDER:

  • Ansvar for teknisk sikkerhet på anlegg i drift
  • Ansvar for teknisk sikkerhetsdisiplin i prosjektutvikling og gjennomføring
  • Gjennomføre HAZID- og HAZOP-analyser, inkludert oppfølging og rapporter
  • Gjennomføre kvalitative risikoanalyser (QRA) og oppfølging knyttet til myndighetskrav
  • Ansvarlig for teknisk sikkerhetsdokumentasjon i prosjekter
  • Oppfølging av eksterne konsulenter
  • Delta med forefallende oppgaver i en dynamisk organisasjon i utvikling

DIN KOMPETANSE OG EGENSKAPER:

Du er en lagspiller som trives med operativt arbeid. Du planlegger godt og evner å koordinere andre gjennom din strukturerte tilnærming til prosesser. Detaljer glipper sjeldent for deg, og du evner å se disse i sammenheng med overordnede problemstillinger. Du har gode kommunikasjonsevner, trives og tar initiativ i en hektisk hverdag samt mestrer godt å stå i utfordrende situasjoner og oppgaver. Du har ønskelig høyere utdannelse innen ingeniørfag, men relevant erfaring kan kompensere noe for utdanning.

Blir du motivert av det du har lest hittil, og i tillegg kjenner deg igjen i noen av beskrivelsene av ønsket kandidat, da håper vi du søker eller tar kontakt!

Nysgjerrig?

Kontakt vår rådgiver i Human, Edvard Thormodsæter, på 958 82 299. Du kan også kontakte COO i HYDS, Vigdis Hjertaker Hope, på 975 82 600 for spørsmål.

Om stillingen
Søknadsfrist: 19. november 2023
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Antall stillinger: 1
Arbeidssted: Stord
Om selskapet

Hydrogen Solutions As

Hydrogen Solution AS (HYDS) ble etablert i 2021 og er et hurtig voksende norsk hydrogenselskap. HYDS utvikler, bygger, eier og opererer hydrogenanlegg, og strategien er å produsere grønne hydrogen- og hydrogenderivater gjennom skalerbare og lokale anlegg. Våre grunnholdninger og verdier i HYDS skal bidra til bærekraftig utvikling av mennesker, natur og kultur. Gjennom høye krav til etikk, tillit og respekt skal all aktivitet bygge på verdiene Safety, Trust, Sustainable og Drive. Selskapet har hovedkontor på Stord og teller per i dag 15 medarbeidere.

Adresse: Lønningsåsen 2
5417 Stord
Kontaktinformasjon

Edvard Thormodsæter

Partner v/ Human As
E-post: edvard@human-as.no
Mobiltelefon: +47 958 82 299

Vigdis Hjertaker Hope

Produksjonsteknisk ansvarlig
E-post: vigdis.hope@hyds.no
Mobiltelefon: +47 +47 975 82 600
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.