Teknisk konsulent – VVS

Hafslund Oslo Celsio er et energiselskap som tar miljøspørsmålet på alvor og leverer miljø- og klimavennlige energiløsninger. Vi er et selskap i vekst og har store ambisjoner for framtiden.

Som en del av vår satsning på nye og eksisterende kunder, har vi nylig opprettet en stilling som teknisk konsulent for fjernvarme- og kjølekunder. Er du en person som liker å ta initiativ og som engasjerer deg for klimavennlige og gode energiløsninger? Hos oss får du muligheten til å bistå våre viktige kunder i et selskap som bidrar til et mer miljøvennlig og bærekraftig Oslo!

Du vil ha tett kontakt med eksisterende kunder og deres rørlegger/rådgiver, i tillegg til å bistå disse i tekniske spørsmål vedørende kundens varme- og kjøleanlegg. Dette gjelder spørsmål relatert til energibruk og mulige ENØK-tiltak, samt bruk av digitale løsninger for overvåking og optimalisering av energi- og effektuttak. Du vil også bistå kunden ved problemer med varme-/kjøleleveransen og kunne komme med forbedringsforslag. I rollen som teknisk konsulent sikrer du at kunden velger gode løsninger og tar en beslutning basert på korrekt økonomisk og miljømessig grunnlag.

Arbeidssted vil primært være på vårt hovedkontor på Skøyen, men noe tilstedeværelse på selskapets produksjonsanlegg må påregnes. Selskapet legger til rette for en hybrid arbeidsform som gir mulighet til å arbeide noe på hjemmekontor. Noe reisevirksomhet vil forekomme.

Vi vet at mangfold skaper bedre resultater og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke. Det er et krav at du legger ved CV, vitnemål og relevante attester sammen med din søknad i rekrutteringsportalen. Stillingen rapporterer til leder i salgsavdelingen, men på sikt vil rådgivningstjenester kunne bli skilt ut som en egen resultatenhet. Vi vurderer kandidater forløpende. For mer informasjon om stillingen kan du kontakte leder for salg, Jonathan Agersborg.

Arbeidsoppgaver

 • Identifisering av og kontakt med kunder som har behov for støtte/rådgivningstjenester

 • Hjelpe kunder som har tekniske problemer med eget varme-/kjøleanlegg

 • Foreslå tiltak for forbedringer av tekniske løsninger, energisparing og endringer i teknisk rom

 • Bistå kunden med å gjøre en økonomisk vurdering av tiltak

Kvalifikasjoner

 • Fagbrev som rørlegger, gjerne i kombinasjon med annen relevant teknisk utdanning innen vvs, energi eller prosess

 • Praktisk erfaring fra prosjektering, bygging og/eller feilsøking av vannbårne varmeanlegg

 • God kjennskap til vannbårne anlegg for varme og kjøling

 • Det er en fordel med kompetanse innen varmepumpeanlegg

 • Økonomisk forståelse

 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper

 • Vi ser etter deg som er kvalitetsbevisst og serviceinnstilt

 • Vi ser etter en problemløser med god vurderingsevne

 • Du er kundeorientert og er opptatt av å skape gode relasjoner

 • Du har evne til å ta initiativ og å være proaktiv

Vi tilbyr

 • Spennende, meningsfulle og utfordrende arbeidsoppgaver hos en viktig samfunnsaktør i en bransje i stor endring

 • Et høykompetent, tverrfaglig og godt arbeidsmiljø hvor vi jobber godt sammen for å utvikle selskapet og kollegaer

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

 • Kantineordning

Om stillingen
Søknadsfrist: 17. juli 2022
Ansettelsestype:
Stillingsbrøk:
Arbeidssted: Oslo
Om selskapet

Hafslund Oslo Celsio

Hafslund Oslo Celsio er Norges største leverandør av fjernvarme og står i dag for 36 prosent av all fjernvarmen som blir produsert i Norge. Fjernvarmenettet vårt består av 700 km. med fjernvarmerør rundt om i Oslo. Vi satser også stort på områdekjøling for å kunne tilby helhetlige løsninger av termisk energi, varme og kjøling til Oslo by. Hele virksomheten vår bygger på sirkulærøkonomi, og en viktig oppgave for oss er å sørge for trygg og miljøvennlig sluttbehandling av avfall som ikke kan eller bør materialgjenvinnes. Vi benytter overskuddsvarmen fra avfallsforbrenningen til å produsere fjernvarme. I tillegg er overskuddsvarme fra Oslos kloakk, datasenter og ulike typer biobrensel viktige innsatsfaktorer i fjernevarmeproduksjonen. Hafslund Oslo Celsio er med våre 200 ansatte en viktig bidragsyter til et mer miljøvennlig og bærekraftig Oslo. For tiden er vårt største utviklingsprosjekt å etablere et CO2-fangstanlegg på forbrenningsanlegget vårt på Klemetsrud. Fangstanlegget får kapasitet til å fange inntil 400.000 tonn CO2 i året og skal etter planen stå klart i 2026. Med fangstanlegget i drift vil vi bli verdens første karbonnegative selskap. Selskapet eies 60 prosent av Hafslund Eco, 20 prosent av Infranode og 20 prosent av HitecVision.
Adresse: Askekroken 11
0277 Oslo
Kontaktinformasjon

Jonathan Agersborg

Leder energisalg
E-post: jonathan.agersborg@celsio.no
Mobiltelefon: +47 405 44 088
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.