Foto: Hydrovolt AS

Vi søker flere operatører

Verden trenger rene batterier, og vi trenger en plan for hva vi skal gjøre med dem ved slutten av levetiden. Vi må gjenvinne materialene og bruke dem i nye batterier eller andre produkter – og ikke produsere avfall. Det svenske batteriproduksjonsselskapet Northvolt, og energi- og aluminiumselskapet Hydro fra Norge har nå gått sammen for å opprette joint venture-selskapet Hydrovolt, som bygger Europas største gjenvinningsanlegg for elbilbatterier i Fredrikstad, Norge.De eier 50% hver av Hydrovolt. Batterigjenvinningsanlegget ligger like ved og vil samarbeide med Batteriretur, selskapet som samler inn brukte batterier i Norge.

Som en del av Hydrovolt vil du bli med i en spennende industriell oppstart med sterke eiere og høye ambisjoner. Den europeiske batteriindustrien er på vei oppover og Norge er et av nøkkelmarkedene med sin verdensledende andel av elektriske kjøretøy. I 2022 åpner Hydrovolt det første resirkuleringsanlegget i Europa som vil heve nivået og forandre batteriresirkuleringsindustrien for alltid. Vi ønsker nå å bygge et verdensklasseteam av mennesker som er inspirert av endring, innovasjon og sirkularitet.

Vi søker flere erfarene operatører som har lyst til å være med å gjøre jorden til et bedre sted for våre etterkommere! Er dette deg ?

Vi tilbyr en spennende hverdag i en bedrift for fremtiden. Vi holder til i nye lokaler på Øra utenfor Fredrikstad Sentrum, så du som søker må ha førerkort kl B og tilgang på bil, ettersom det ikke er så lett å komme seg dit med buss. I stilligen som operatør hos oss vil hverdagen din bestå av å kjøre truck, utføre operatør-oppgaver samt produksjonsstyring.

Vi ser etter deg som har:

 • Kompetansebevis på T1-4 og god erfaring

 • Erfaring fra lager og produksjon

 • Mulighet til å jobbe 3 skift ( dag, kveld og natt i en turnusordning)

 • Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig

 • Forståelse for viktigheten av sikkerhetsrutiner og trives med å følge prosedyrer

 • Videregående skole og praksis innen tekniskefag med fagbrev er en fordel

Som person håper vi du er/har:

 • God til å forstå standard arbeidsmetoder

 • En god relasjonsbygger med de andre i teamet

 • Interessert i maskiner og utstyr

 • Erfaring med å betjene datapaneler og programvare

 • Modig, til å stole på og inspirerende

 • Punktlig og nøyaktig

Har du lyst til å være med å bidra til det grønneskiftet, og høres dette ut som en stilling for deg? Søk i dag!

Her vil vi bruke en digitat intervjuløsning.

For ytterligere info ta kontant med senior recruitment advisor Kathinka Bergerud på tlf 400 21 463 eller mail kathinka.bergerud@randstad.no.

Om stillingen
Søknadsfrist: Snarest
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Antall stillinger: 10
Arbeidssted: Gamle Fredrikstad
Om selskapet

Hydrovolt AS

Hydrovolt ble lansert som et joint venture mellom Hydro og Northvolt i juni 2020.

Northvolt er en europeisk leverandør av bærekraftige, høykvalitets battericeller og systemer. Selskapet ble grunnlagt i 2016 for å muliggjøre den europeiske overgangen til en avkarbonisert fremtid, og selskapet har gjort raske fremskritt med sitt oppdrag om å levere verdens grønneste litiumionbatteri med et minimalt CO2-fotavtrykk og har vokst til over 3000 mennesker fra over 100 forskjellige nasjonaliteter.

Northvolt har til dags dato sikret kontrakter verdt mer enn 50 milliarder dollar fra nøkkelkunder, inkludert BMW, Fluence, Scania, Volkswagen, Volvo Cars og Polestar, for å støtte planene sine, som inkluderer etablering av resirkuleringsmuligheter for å muliggjøre 50 prosent av alle råmaterialebehovet. skal hentes fra resirkulerte batterier innen 2030. Se northvolt.com

Hydro er et ledende aluminium- og energiselskap som bygger virksomheter og partnerskap for en mer bærekraftig fremtid. Hydro utvikler bransjer som betyr noe for mennesker og samfunn. Siden 1905 har Hydro gjort naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og bedrifter, og skapt en trygg og sikker arbeidsplass for 31 000 ansatte på mer enn 140 lokasjoner og 40 land.

Hydro eier og driver ulike virksomheter og har investeringer med base i bærekraftige industrier. Hydro er tilstede i et bredt spekter av markedssegmenter for resirkulering av aluminium og metall, samt energi og fornybar energi. Selskapet tilbyr et unikt vell av kunnskap og kompetanse. Hydro er forpliktet til å lede veien mot en mer bærekraftig fremtid, skape mer levedyktige samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter. Se hydro.com.

Organisasjonsnummer: 925266817
Adresse: Kortbølgen 15B
1630 Gamle Fredrikstad
Kontaktinformasjon

Kathinka Bergerud

Senior recruitment advisor v/ Randstad
E-post: kathinka.bergerud@randstad.no
Mobiltelefon: +47 400 21 463
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.