Foto: Hydrogen Solutions As

Project Engineer – Control System

Vil du være med å optimalisere grønn hydrogenproduksjon?

Tilgang til energi er en av vår tids største samfunnsutfordringer. Det trengs flere og nye bærebjelker inn i energimiksen, – en av disse er hydrogen. Vi tar utfordringen på alvor og vår løsning er å utvikle, bygge, eie og drifte produksjonsanlegg for grønt hydrogen og hydrogenderivater. I tillegg benytter vi spillproduktene varme og oksygen i industrielle symbioser for å øke den totale energiutnyttelsen. Skalerbar, lokal og grønn hydrogenproduksjon vil bli en sterk bidragsyter til den bærekraftige samfunnsutviklingen vi alle ønsker. Vi søker nå en ingeniør som kan bistå oss med oppfølging og drift av våre anlegg.

Vi er blitt tildelt midler fra ENOVA og står nå i starten av en spennende prosess med å utvikle et Hydrogen Plant Control System som skal øke fleksibilitet og optimalisering av den tilgjengelige kraften som produseres. Dette systemet vil også hjelpe oss å redusere produksjonskostnader og bidra til videre utvikling av ny produksjon av fornybar energi. Du vil ha et viktig bidrag i prosessen med å utvikle dette kontrollsystemet og utvikling av den totale systemporteføljen i HYDS.

Som ingeniør i HYDS vil du arbeide spesielt inn mot vårt SCADA-system. Du vil ha ansvar for igangsetting av nye anlegg samt gjennomføring og implementering av nye oppdateringer og endringer som skal skje i systemet gjennom anleggets livssyklus. I forbindelse med utvikling av Hydrogen Plant Control System vil du ha en sentral rolle for utvikling av et helhetlig system som skal brukes i den daglige driften av de fjernstyrte anleggene. I disse rollene jobber du overordnet som en bestiller av tjenester og i oppfølging av våre underleverandører. Samtidig er hverdagen hos oss slik at vi tar i et tak der det trengs.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fortrinnsvis relevant høyere utdanning, eksempelvis innen ingeniørfag, automasjon, instrument, informatikk eller data. Erfaring kan kompensere noe for utdanning.
 • Relevant arbeidserfaring med kontrollsystemer er en fordel, men ikke et krav
 • Erfaring med utvikling og revisjon av styrende dokumenter og prosedyrer
 • Erfaring med oppfølging av underleverandører
 • Gode språklige kunnskaper, både norsk og engelsk

Dine personlege egenskapar:

 • Prioriterer sikkerhet
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Analytisk, lærevillig og nysgjerrig
 • Strukturert, nøyaktig og organisert
 • Evne til å arbeide selvstendig, men også samarbeide godt med andre

Vi tilbyr:

 • Du får mulighet til å arbeide med en av fremtidens viktige energibærere
 • Et godt, inkluderende og svært kompetent arbeidsmiljø
 • Ein fleksibel arbeidskvardag med muligheter for delvis hjemmekontor
 • Gode lønn-, pensjons- og velferdsordninger

Arbeidssted: Hovedsakelig på Stord, men noe reising vil kunne forekomme.

Søknadsfrist: 21.04.2024

Nysgjerrig?

Har du spørsmål eller ønsker en uforpliktende samtale om stillingen? Ta kontakt med våre rekrutteringsrådgivere i Human; Edvard Thormodsæter på mob 958 82 299 eller Henrik Brandtzæg på mob 938 36 995. Du kan også kontakte Engineering Lead i HYDS, Stian Morken Askvik på mob 917 36 197.

Om stillingen
Søknadsfrist: 21. april 2024
Ansettelsestype: Fast ansettelse
Stillingsbrøk: Fulltid
Antall stillinger: 1
Arbeidssted: Stord
Om selskapet

Hydrogen Solutions As

Hydrogen Solution AS (HYDS) ble etablert i 2021 og er et hurtig voksende norsk hydrogenselskap. HYDS utvikler, bygger, eier og opererer hydrogenanlegg, og strategien er å produsere grønne hydrogen- og hydrogenderivater gjennom skalerbare og lokale anlegg. Våre grunnholdninger og verdier i HYDS skal bidra til bærekraftig utvikling av mennesker, natur og kultur. Gjennom høye krav til etikk, tillit og respekt skal all aktivitet bygge på verdiene Safe, Trust, Sustainable og Drive. Selskapet har hovedkontor på Stord og teller per i dag 17 medarbeidere.

Adresse: Lønningsåsen 2
5417 Stord
Kontaktinformasjon

Edvard Thormodsæter

Partner v/ Human As
Mobiltelefon: +47 958 82 299

Henrik Brandtzæg

Consultant v/ Human As
Mobiltelefon: +47 938 36 995
Stikkord
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.