Nyheter Nyheter
Nyhetsmorgen2

Dagens hydrogen-saker i media: Mandag 28. mars

Travel morgen? Vi gir deg oversikten over de siste nyhetene i hydrogenmarkedet.

 

Hydrogen24: Den 23. mars 2022 fortalte vi at Nel forhandlet om to kontrakter, som begge var på 3 millioner Euro. I dag klokken 8 bekreftet Nel at en av disse er i boks. De har fått en fast bestilling på en alkalisk elektrolysør system om å levere grønt hydrogen til det europeiske markedet. Navnet på kunden er ikke offisielt, bortsett fra at det er en europeisk kunde

iFinnmark:  Finnmarken dekket også Øst-Finnmark rådets besøk til hovedstaden i forrige uke og i tillegg til å prate med leder Wenche Pedersen har de et intervju med daglig leder i Varanger Kraft som er verdt å få med seg:

— Vi kan produsere 1 tonn hydrogen hver dag, og kan med det drive et betydelig antall hydrogenbiler, sier Terje Skansen. Han mener også at hydrogen er det mest effektive drivstoffet når det kommer til mellomstore kjøretøy, mens flytende ammoniakk er å foretrekke til store skip, hurtigruter og frakteskip.

Storfint besøk i hovedstaden: — Vi er her fordi det er viktig

Klassekampen: Dagens oljepolitikk hindrer grønn industriutvikling, i følge ny rapport fra Manifest tankesmie. Selv om regjering, miljøbevegelsen, LO og NHO trekker frem havvind, hydrogen og batterier som fremtidens næringer, går kapasiteten for fullt på fossilt drivstoff. Krigen i Ukraina hjelper heller ikke på Så hvem skal da stå for den grønne industriutviklingen, spør Jonas Algers - samfunnsøkonomi fra Manifest retorisk.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Dette er musikk i våre ører

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.