Nyheter Nyheter
Hydrogen Mem-Tech har ansatt Lars Fredrik Revling som ny finansdirektør (CFO). Foto: Mem-Tech

Lars Fredrik Revling blir ny finansdirektør i Hydrogen Mem-Tech

Revling kommer fra stillingen som rådgiver innen Investment Banking i DNB Markets.

— Vi er svært fornøyde med å få en så dyktig og erfaren person som Lars Fredrik inn som finansdirektør i en viktig fase for vekst og internasjonal satsning hos oss, sier Thomas Reinertsen fra Hydrogen Mem-Tech.

Stor interesse for teknologien

Revling er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH). Han har tidligere jobbet som rådgiver i Medici Corporate og Pareto Securities, og har vært i DNB Markets de siste seks årene.

Nå tar han steget over til fornybar teknologi.

— Det blir spennende å være med på å realisere det sterke potensialet som ligger i teknologien Hydrogen Mem-Tech har utviklet. Selskapet er i en viktig vekstfase hvor både velrennomerte investorer og internasjonale industrielle aktører viser interesse, noe som vil kreve rask skalering. Det er en reise jeg gleder meg til å være en del av, sier Revling.

Går fra biogass til hydrogen

Stort potensiale i grønne vekstselskaper

Revling trekker frem muligheten til å ta del av den store energiomstillingen samfunnet må gjennom som en av grunnene til at valget falt på Hydrogen Mem-Tech.

— For meg er det motiverende å kunne være med på å redusere klimagassutslipp i stor skala. I tillegg ser toneangivende investorer etter grønne vekstselskaper, og jeg ønsker å bidra til at Hydrogen Mem-Tech får realisert sitt potensiale til det fulle, sier Revling.

Thomas Reinertsen

Unik hydrogenteknologi - uten bevegelige deler

Hydrogen Mem-Tech har utviklet en teknologi som produserer hydrogen fra bio- og naturgass, uten bevegelige deler, behov for kjemikalier eller store arealer.

Selskapets teknologi benytter palladium-membraner som skiller ut hydrogen. Selskapet har lagt pilotfasen bak seg, og har allerede blitt tildelt kontrakter fra to norske selskaper.

— Den interessen vi får i markedet nå er i stor grad internasjonal, og siden vår teknologi både kan brukes på naturgass, biogass og etter hvert på ammoniakk, så er bruksområdene brede og kundepotensialet stort. Nå handler det om å forvalte investorenes penger på en god måte og sikre sunn vekst. Da er det godt å ha Lars Fredrik med på laget, avslutter Reinertsen.

Møt HYDROGENi: Et nytt forskningssenter dedikert til hydrogen og ammoniakk

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

Oslo og Akershus viser hvorfor bompenger er smart klimapolitikk

Ingvild Kilen Rørholt, Miljøstiftelsen ZERO
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.