Nyheter
Illustrasjon: Erlend Finsnes med bakgrunn fra H2gen.com

Hy2gen Norge har fått ny forretningsutvikler

Hydrogenselskapet Hy2gen forsterker sin satsing i Norge og Skandinavia, og har nylig fått på plass Erlend Finsnes som forretningsutvikler.

Finsnes har mastergrad i petroleumsteknologi og kommer fra stillingen som senior manager i konsulentselskapet Karabin. Der har han bistått ulike kunder i energisektoren med prosjektledelse og forretningsutvikling. Tidligere har han jobbet i Shell med å lede ulike prosjekter i Norge og i Sør-Amerika.

— Jeg ser fram til å jobbe med å utvikle nye grønne hydrogenprosjekt som kan bidra til å redusere klimautslipp i industri og transportsektoren, sier Erlend Finsnes. Jeg ønsker både å etablere samarbeidsallianser med andre aktører i verdikjeden og bidra til at Hy2gen får en enda sterkere tilstedeværelse i Norge, avslutter han.

Vi gratulerer! 

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

Fornøyd sjef

— Vi gleder oss over å ha fått Erlend med i teamet vårt og ser fram til å utforske stadig nye muligheter i markedet for produksjon av grønt hydrogen, sier Hege Økland – daglig leder i Hy2gen Norge.

— Med Erlend på laget har Hy2gen Norge et team på 12 personer. Hy2gen Norge er eid av det tyske selskapet Hy2gen AG som på eiersiden har Technip Energies og Trafigura, i tillegg til Hy24, Mirova og CDPQ, avslutter hun.

Mer om Hy2gen Norge

Hy2gen Norge er partner i Iverson E-fuels som skal etablere storskala produksjon av grønn ammoniakk i Sauda. Copenhagen Infrastructure Partners og Trafigura er de to øvrige partnerene i prosjektet.

Planlegger nytt grønt ammoniakk-anlegg i Sauda

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

Oslo og Akershus viser hvorfor bompenger er smart klimapolitikk

Ingvild Kilen Rørholt, Miljøstiftelsen ZERO
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.