Nyheter
Illustrasjon: Erlend Finsnes med bakgrunn fra H2gen.com

Hy2gen Norge har fått ny forretningsutvikler

Hydrogenselskapet Hy2gen forsterker sin satsing i Norge og Skandinavia, og har nylig fått på plass Erlend Finsnes som forretningsutvikler.

Finsnes har mastergrad i petroleumsteknologi og kommer fra stillingen som senior manager i konsulentselskapet Karabin. Der har han bistått ulike kunder i energisektoren med prosjektledelse og forretningsutvikling. Tidligere har han jobbet i Shell med å lede ulike prosjekter i Norge og i Sør-Amerika.

— Jeg ser fram til å jobbe med å utvikle nye grønne hydrogenprosjekt som kan bidra til å redusere klimautslipp i industri og transportsektoren, sier Erlend Finsnes. Jeg ønsker både å etablere samarbeidsallianser med andre aktører i verdikjeden og bidra til at Hy2gen får en enda sterkere tilstedeværelse i Norge, avslutter han.

Vi gratulerer! 

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

Fornøyd sjef

— Vi gleder oss over å ha fått Erlend med i teamet vårt og ser fram til å utforske stadig nye muligheter i markedet for produksjon av grønt hydrogen, sier Hege Økland – daglig leder i Hy2gen Norge.

— Med Erlend på laget har Hy2gen Norge et team på 12 personer. Hy2gen Norge er eid av det tyske selskapet Hy2gen AG som på eiersiden har Technip Energies og Trafigura, i tillegg til Hy24, Mirova og CDPQ, avslutter hun.

Mer om Hy2gen Norge

Hy2gen Norge er partner i Iverson E-fuels som skal etablere storskala produksjon av grønn ammoniakk i Sauda. Copenhagen Infrastructure Partners og Trafigura er de to øvrige partnerene i prosjektet.

Planlegger nytt grønt ammoniakk-anlegg i Sauda

Alle våre saker om nyansettelser (og avganger) i hydrogenbransjen får du her!

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.