Leder

Nå er det alvor!

Det er flere gode grunner til at vi har lansert Hydrogen24.no.

Hydrogenmarkedet har økt kraftig det siste året. Det investeres enorme beløp og ambisjonene er tilsvarende høye. Alt dette gjør at det blir ekstra viktig at noen dokumenterer markedsutviklingen, teknologisk innovasjon og nye og gamle aktører.

Dette er altså grunnen til at vi i Small Step Media AS lanserer Hydrogen24.no, dagsavisen for hydrogenmarkedet 1. februar 2022!

Torbjørn Leidal
Torbjørn Leidal, daglig leder og ansvarlig utgiver av Hydrogen24.no

Nyheter, med mer

Hydrogen24.no vil vi gi alle markedets aktører en oversikt over alle nyheter på ett sted. Vi vil lage reportasjer fra industri og næringskjeder, samt stimulere til faglig ordskifte gjennom debatt og kronikker. Vi vil også gjøre vårt beste for å dekke hele landet.

Disse ordene forfattes derfor fra Mosterhavn, der undertegnede er på reportasjetur på Vestlandet. Målsettingen er ganske enkelt at våre journalister skal reise rundt til hele landet i løpet dette året, så har du noe spennende å vise fram er det bare å tipse oss.

En næringskjede er avhengig av samarbeid

Hydrogen24.no produseres slik vi ser resten av hydrogenmarkedet fungerer: I en næringskjede sammen med partnere.

For vår del heter partnerne biogassbransjen.no, avfallsbransjen.no og dagsavisen for sirkulærøkonomi – Cnytt.no. Vi ser på våre søsteraviser som gode støttespillere, som vil bidra med relevant stoff som konvergerer med hydrogen. Spesielt tror vi hydrogen24.no og biogassbransjen.no vil få gjensidig god nytte av hverandre.

Vi vil også jobbe for å synliggjøre hydrogen under årets «Den Store Sirkulærkonferansen 2022» som vi arrangerer sammen med Circular Norway og Norsk Senter For Sirkulærøkonomi. Årets konferanse avholdes på taket til Oslo kommunes Renovasjons- og gjenvinningsetat den 7.juni. Vi håper derfor du holder av dagen – du vil ikke bli skuffet!

Vi håper du finner lesestoff av interesse hos oss, og håper du tipser vår redaktør Øyvind Paulsen – som etter over 16,5 år i DinSide.no har lang erfaring i å bygge opp fagnettsteder.

PS: Hydrogen24.no følger naturligvis Vær-Varsom-Plakaten, er med i Fagpressen og tar vårt samfunnsoppdrag som mediebedrift på alvor. Vi håper du vil oppfatte oss slik også.

God lesning!

 

 

 

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.