Nyheter

De viktigste hydrogensakene onsdag 2.februar

 

Aker Carbon Capture presenterer tall for Q4 den 10.februar 2021 kl.15:00, melder Oslo Børs

Stortingsrepresentant Dagfinn Olsen er oppgitt over planene for nye hydrogenferger over Vestfjorden og grønne transpormidler, skriver NRK Nordland

Dagsavisen publiserer en sak fra Energi og Klima forfatter Alf Ole Ask i Bryssel om at  britene er i front med en helhetlig tenkning rundt fangst og lagring av CO2 og hydrogenprosjekter. Uttalelsen henter han fra direktør for lavkarbonløsninger i Equinor, Grete Tveit.

Teknisk Ukeblad skriver at Justervesenet nå skal bidra til mer nøyaktig påfylling av hydrogen. Løsningen skal være en ny hydrogenrigg.

Bømlo-Nytt kan berette at Regionalt forskingsfond Vestland har fordelt 8,5 millionar støttekroner til fire forskingsprosjekt på nye løsninger for klimaomstilling og det grønne skiftet.

Jan Mostrøm som er administrerende direktør i LKAB sier til Fremover at han vil produsere jernsvamp ved hjelp av hydrogen og direktereduksjon av pellets fra jernmalm.

Den nye havnedirektøren i Stavanger, Magne Fjell sier til Bygdebladet  at havnen har et ansvar for bærekraftige investeringer for å nå viktige miljømål og understreker at elektrifisering og nye energibærer som ammoniakk, hydrogen og videre satsing på flytende naturgass er områder havnen må ha en aktiv involvering i.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.