Nyheter Nyheter
Travel morgen? Vi gir deg oversikten over de siste nyhetene i hydrogenmarkedet.

Dagens hydrogen-saker i media: Fredag 4. mars

Vi holder deg oppdatert.

Hydrogen24: I går ble det bekreftet at Hydrogenprosjektet Aurora på Mongstad ble lagt på is, og det har naturlig nok blitt en sak hos mange andre idag. Vi lenker derfor ubeskjedent nok til vår egen sak.

NRK Troms og Finnmark: Den store elektrifiseringen av industrivirksomheten i Finnmark kan gi høyere strømpriser i hele Nord-Norge, sier NVE. De trekker blant annet frem Melkøya, Wisting-feltet, hydrogenfabrikken til Horisont Energi og kobbergruven til Nussir.

iFinnmark:  Det planlagte ammoniakkanlegget i Hammerfest kommune imponerer på ingen møte Naturvernforbundet: De  anklager milliardprosjekt for grønnvasking, og mener at det ikke løser noen problemer, skriver iFinnmark.

ABC-Nyheter: Det kommer flere nye ferger til Norge fremover, og mange av dem skal gå på hydrogen. Men SV og LO er ikke fornøyd: De mener det er meningsløst at fergene blir bygget i utlandet, og vil nå stramme inn regelverket for å gjøre det lettere for norske verft å vinne anbud.

Hydrogen24: Høyre ber regjeringen øke fokuset på hydrogen som energibærer på tog. Og det gjør de ved å fremme syv konkrete forslag til tiltak – og du ser dem alle i saken.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.