Nyheter Nyheter
Nyhetsmorgen2

Dagens hydrogen-saker i media: Fredag 25. mars

Travel morgen? Vi gir deg oversikten over de siste nyhetene i hydrogenmarkedet.

Adresseavisen: Hydrogenselskapet Nel var en av taperne på Oslo Børs i går. Dette kommer etter at de dagen før meldte om en ny emisjon på 1,5 milliarder.

Hydrogen24: En stor delegasjon med ordførere fra Øst-Finnmark troppet i går opp på Stortinget og besøkte statsråder. Og budskapet var krystallklart: — Vi produserer mye grønn hydrogen, da må vi også få muligheten til å bruke det.

Avisen Agder: Mens noen av grunneierne til Tonstad Vindpark ønsker utvidelse av vindkraftverket, peker eierne på behovet for sterk lokal forankring og ønske dersom man skal se på konkrete prosjekter. Likevel:

—Den landbaserte vinklingen ses fortsatt som avgjørende for å dekarbonisere samfnnet og bygge ny industri – som produksjon av hydrogen, sier Hydro Energi.

DN.no: Mitsui investerer 5,5 milliarder i Aker Horizons-selskapet Mainstream: – Nok en gang beviser Aker Horizons sin evne til å skape aksjonærverdier, sier analytiker

VG.no: Fra 2023 skal det bli enklere for forbrukere å sammenligne drivstoff- og strømpriser. Målet er å gjøre det enklere å velge miljøvennlig: —  I første omgang er det prisen på bensin, diesel og elektrisitet som skal vises, men det vil være aktuelt å inkludere andre drivstoff, som hydrogen senere, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård (Ap).

Laagendalsposten: Vurderer å stoppe prestisjeprosjekt:  Satsingen på grønn energi ved Vestsiden ungdomsskole har fått miljøpris, og har vakt oppsikt langt utover kommunens grenser. Men nå har forsinkelser og budsjettsprekk fått kommunens varsellamper til å blinke.

Tidens Krav: Kristiansund-kontoret til Aker Solutions har økt med 21 nyansatte det siste året, og jobber målrettet med å bli attraktiv for unge, kloke hoder. — Vi leverer smarte løsninger som utvikler den globale energibransjen. Innen 2030 skal 2/3 av våre prosjekter være innen fornybar sektor eller karbonreduserende for kunden, sier selskapet.

 

 

 

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Hydrogen24

Lokalt eierskap gir medvind

Kim Noguera Gabrielli, UN Global Compact Norge
Nyheter fra Small Step Media nettverket
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.