Nyheter Nyheter
Hver morgen gir vi deg oversikten over de viktigste nyhetene fra hydrogenmarkedet

Dagens hydrogen-saker i media: 10. mai

Travel morgen på jobben? Ikke stress, i vår nyhetsmorgen gir vi deg oversikten over de siste nyhetene i hydrogenmarkedet.

Finansavisen: Rystad Energy hadde en omsetningsvekst på mer enn 30 prosent og ansatte godt over 100 medarbeidere i fjor. De mener at veksten skal fortsette:– —Vi vokser mest på de nye tingene, som fornybar, batterier, hydrogen, karbonfangst- og lagring og utslippsanalyser. På noen av disse produktene har vi doblet omsetningen, samtidig som vi vokser i den gamle kjernevirksomheten, sier Rystad.

Finansavisen:  Hexagon Purus mottok sin første bestilling for hydrogentanker til maritim bruk. «Viktig milepæl», sier selskapet selv. Aksjonærene sendte likevel aksjen ned 11,2 prosent, skriver Finansavisen.

Aftenposten:Aftenposten sak handler om industribedriften Tizir i Hardanger, som vil løse metallindustriens klimaproblem med ny teknologi og et undersjøisk hydrogenlager. Men det er en utfordring som også innebærer risiko, usikkerhet og enorme investeringer.

Hydrogen24: Det er flere som melder om HAV Groups godkjenning for sitt hydrogenbaserte energisystem. Den foreløpige godkjenningen anses som et stort skritt for bruk av hydrogendrivstoff i kommersiell skipsfart. Her bruker vi ubeskjedent nok vår egen sak:

Milepæl for HAV Group: Foreløpig godkjenning på plass

 

Hydrogen24: Siemens Mobility og Deutsche Bahn har vist frem Tysklands nye hydrogentog, og her er detaljene.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Dette er musikk i våre ører

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.