Nyheter Nyheter
Hver morgen gir vi deg oversikten over de viktigste nyhetene fra hydrogenmarkedet

Dagens hydrogen-saker i media: 18. mai

Travel morgen på jobben? Ikke stress, i vår nyhetsmorgen gir vi deg oversikten over de siste nyhetene i hydrogenmarkedet.

Finansavisen: Har i dag et intervju med finansanalytiker Petter Haugen fra ABB, som i tillegg til å spå enorme hopp i shippingaksjer også anbefaler Hexagon Composites.

Klassekampen: Jernbane Nord AS er etablert i Tromsø for å få fortgang på ny jernbane mellom Fauske og Finnmark. Lokomotivene skal ha elektrisk drift, eller en kombinasjon av strøm og hydrogen.

En komplett Nord-Norgebane anses som avgjørende for å få varer fra nord ut i markedet, og målet er en startbevilgning i Nasjonal transportplan for 2025.

Ellers anbefaler vi også vår egen morgensak idag, for Hyundais hydrogenslastebiler har nå rundt 3,5 millioner kilometer i Sveits, og skal nå erobre USA:

Hyundai Motor øker fokuset på hydrogendrevet tungtrafikk

Finansavisen: En stengt Oslo Børs på nasjonaldagen gjorde at Oslo Børs mistet oppgangen resten av Europas toneangivende børser nøt godt av. I Paris var det spesielt selskapet Engie som imponerte. De jobber innenfor fornybar energi og hydrogen er et av satsingsområdene. Aksjen var opp over seks prosent onsdag formiddag.

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Nyhetsbrev
Beklager, her gikk noe galt. Vennligst prøv igjen.
Takk for påmeldingen! Sjekk innboksen din for bekreftelse. Om du ikke ser en melding fra oss, sjekk søppelposten (husk å godkjenne avsender).

Få nyhetene rett i innboksen

Abonner på vårt gratis nyhetsbrev!

Siste nytt fra Hydrogen24

Lokalt eierskap gir medvind

Kim Noguera Gabrielli, UN Global Compact Norge
Nyheter fra Small Step Media nettverket
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering direkte til innboksen din.

Vi vil ikke bruke epostadressen din til å sende deg noe annet enn nyhetsbrev. Les forøvrig vår personvernerklæring.