Nyheter Nyheter
Hver morgen gir vi deg oversikten over de viktigste nyhetene fra hydrogenmarkedet

Dagens hydrogen-saker i media: 18. mai

Travel morgen på jobben? Ikke stress, i vår nyhetsmorgen gir vi deg oversikten over de siste nyhetene i hydrogenmarkedet.

Finansavisen: Har i dag et intervju med finansanalytiker Petter Haugen fra ABB, som i tillegg til å spå enorme hopp i shippingaksjer også anbefaler Hexagon Composites.

Klassekampen: Jernbane Nord AS er etablert i Tromsø for å få fortgang på ny jernbane mellom Fauske og Finnmark. Lokomotivene skal ha elektrisk drift, eller en kombinasjon av strøm og hydrogen.

En komplett Nord-Norgebane anses som avgjørende for å få varer fra nord ut i markedet, og målet er en startbevilgning i Nasjonal transportplan for 2025.

Ellers anbefaler vi også vår egen morgensak idag, for Hyundais hydrogenslastebiler har nå rundt 3,5 millioner kilometer i Sveits, og skal nå erobre USA:

Hyundai Motor øker fokuset på hydrogendrevet tungtrafikk

Finansavisen: En stengt Oslo Børs på nasjonaldagen gjorde at Oslo Børs mistet oppgangen resten av Europas toneangivende børser nøt godt av. I Paris var det spesielt selskapet Engie som imponerte. De jobber innenfor fornybar energi og hydrogen er et av satsingsområdene. Aksjen var opp over seks prosent onsdag formiddag.

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.