Nyheter Nyheter

Hydrogen24 går bak betalingsmur

— Skal bli enda viktigere for bransjen, sier redaktøren.

Siden vi startet opp den 1. februar har Hydrogen24 gitt deg daglige nyheter om det norske og internasjonale hydrogenmarkedet.

Allerede i løpet av denne korte perioden viser våre lesertall og vår følgerskare på sosiale medier to ting:

  • Interessen fra bransjen er stor, og aktivitetsnivået hos både de små, mellomstore og store aktørene er skyhøyt.

Det gjør at vi allerede nå velger å justere vår egen forretningsmodell – slik at vi sammen kan bidra til å løfte det norske hydrogenmarkedet til nye høyder.

Vil reise mer rundt der det skjer

— Det spesielle med hydrogenbransjen er at det skjer noe hele tiden – og det skjer over hele landet, sier redaktør Øyvind Paulsen. Det er bra fordi vi alltid har nyheter å fortelle om, men samtidig har vi også måttet takke nei til å dra på bedriftsbesøk eller reportasjeoppdrag fordi kapasiteten har vært sprengt og reisekostnadene for store.

— Vi kunne selvsagt fortsatt i samme spor og klart oss helt greit. Men for oss er det ikke nok å overleve. Vårt mål er å bidra til å øke kunnskapen om alt det spennende aktørene i det norske, nordiske og europeiske hydrogenmarkedet faktisk driver med.

— Det handler dermed om å vise fram kunnskapen og teknologien de ulike menneskene i bransjen besitter. Med det koster, og da må vi også ha ressurser som gjør at vi kan være der det skjer – når det skjer. Det er altså dette som gjør at vi nå velger å justere forretningsmodellen, sier Paulsen.

Gradvis innføring frem til 1. august

Datoen for innføring av betalingsmuren er 1. august, men allerede i de kommende ukene vil vi prøve oss frem med plussing av enkeltsaker.

— Litt kort fortalt er det godbitene som kommer til å koste. De sakene som legges bak betalingsmuren må altså være saker aktørene i markedet er villige til å betale for. Her vil vi altså prøve oss frem, sier Paulsen.

— Ellers har vi stor respekt for at mange av våre lesere kommer fra sosiale medier som LinkedIn. Vi kommer derfor til å la bedrifter som abonnerer hos oss få et visst antall saker de kan dele utenfor betalingsmur hver eneste måned.

— Hydrogenmarkedet er i tillegg svært internasjonalt, vi jobber derfor aktivt med å utvide tilbudet vårt – og her kommer det snart store nyheter, avslutter en hemmelighetsfull Paulsen.

Hva vil det koste?

I likhet med våre søsternettsteder vil prisene være basert på bedriftens størrelse, men det vil bli gitt en ekstra rabatt til alle som tegner abonnement før 1/8.

Kontakt vår hyggelige selger Laila Katnosa på telefon +47 4138 9770 eller send henne en epost på laila@smallstep.no for et godt tilbud!

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

Oslo og Akershus viser hvorfor bompenger er smart klimapolitikk

Ingvild Kilen Rørholt, Miljøstiftelsen ZERO
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.