Nyheter Nyheter

Hydrogen24 går bak betalingsmur

— Skal bli enda viktigere for bransjen, sier redaktøren.

Siden vi startet opp den 1. februar har Hydrogen24 gitt deg daglige nyheter om det norske og internasjonale hydrogenmarkedet.

Allerede i løpet av denne korte perioden viser våre lesertall og vår følgerskare på sosiale medier to ting:

  • Interessen fra bransjen er stor, og aktivitetsnivået hos både de små, mellomstore og store aktørene er skyhøyt.

Det gjør at vi allerede nå velger å justere vår egen forretningsmodell – slik at vi sammen kan bidra til å løfte det norske hydrogenmarkedet til nye høyder.

Vil reise mer rundt der det skjer

— Det spesielle med hydrogenbransjen er at det skjer noe hele tiden – og det skjer over hele landet, sier redaktør Øyvind Paulsen. Det er bra fordi vi alltid har nyheter å fortelle om, men samtidig har vi også måttet takke nei til å dra på bedriftsbesøk eller reportasjeoppdrag fordi kapasiteten har vært sprengt og reisekostnadene for store.

— Vi kunne selvsagt fortsatt i samme spor og klart oss helt greit. Men for oss er det ikke nok å overleve. Vårt mål er å bidra til å øke kunnskapen om alt det spennende aktørene i det norske, nordiske og europeiske hydrogenmarkedet faktisk driver med.

— Det handler dermed om å vise fram kunnskapen og teknologien de ulike menneskene i bransjen besitter. Med det koster, og da må vi også ha ressurser som gjør at vi kan være der det skjer – når det skjer. Det er altså dette som gjør at vi nå velger å justere forretningsmodellen, sier Paulsen.

Gradvis innføring frem til 1. august

Datoen for innføring av betalingsmuren er 1. august, men allerede i de kommende ukene vil vi prøve oss frem med plussing av enkeltsaker.

— Litt kort fortalt er det godbitene som kommer til å koste. De sakene som legges bak betalingsmuren må altså være saker aktørene i markedet er villige til å betale for. Her vil vi altså prøve oss frem, sier Paulsen.

— Ellers har vi stor respekt for at mange av våre lesere kommer fra sosiale medier som LinkedIn. Vi kommer derfor til å la bedrifter som abonnerer hos oss få et visst antall saker de kan dele utenfor betalingsmur hver eneste måned.

— Hydrogenmarkedet er i tillegg svært internasjonalt, vi jobber derfor aktivt med å utvide tilbudet vårt – og her kommer det snart store nyheter, avslutter en hemmelighetsfull Paulsen.

Hva vil det koste?

I likhet med våre søsternettsteder vil prisene være basert på bedriftens størrelse, men det vil bli gitt en ekstra rabatt til alle som tegner abonnement før 1/8.

Kontakt vår hyggelige selger Laila Katnosa på telefon +47 4138 9770 eller send henne en epost på laila@smallstep.no for et godt tilbud!

Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Dette er musikk i våre ører

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.