Nyheter Maritimt
Ada Jakobsen. Foto: MaritimeCleanTech.no

Ny CEO i Maritime CleanTech

Overtar som administrerende direktør den 15. februar.

Per nå er det Håvard Tvedte som har rollen som midlertidig administrerende direktør, men fra og med 15. februar er det altså Ada Jakobsen som overtar stillingen.

Vi gratulerer!

Drømmejobb

— Dette er i bunn og grunn en drømmejobb, forteller Jakobsen på Maritime CleanTechs nettsider.

—Her vil jeg få muligheten til å jobbe aktivt for å realisere fremtidens nullutslippssamfunn, sammen med en meget kompetent administrasjon, et ambisiøst styre, og over 150 fremadstormende medlemsbedrifter som kan pushe det teknologiske, politiske og markedsrelaterte barrierer for å akselerere energiomstillingen i den maritime industrien, forteller hun.

I dag starter Hege Økland i to nye jobber

Bred erfaring

Jakobsen var styremedlem i Maritime Clean Tech i perioden 2018 – 2020, og kan blant annet skilte med over 12 års erfaring innen teknologi, bilindustri, startups og maritim virksomhet.

Hun kan i tillegg skilte med lederutdanning fra ledende universiteter, blant annet en Executive MBA fra HEC Paris, der hun spesialiserte seg i digitalisering og energi. Hun har også en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI, og en grad i økonomi fra University of St Andrews, Skottland.

Blir ny sjef i HydrogenPro

Fornøyd styreleder

Maritime CleanTechs styreleder Bjørn Sundland er svært fornøyd med å sikre seg Jakobsen som ny administrerende direktør:

— Ada Jakobsens bakgrunn og profil passer perfekt til Maritime CleanTech. Her får vi en svært motivert leder som brenner for innovasjon, digitalisering og avkarbonisering og kjenner den maritime sektoren fra innsiden. Ada vil være en viktig pådriver for å ta grønne, norske shippingløsninger til internasjonale markeder, sier Sundland på nettsidene.

Kilde: Maritime CleanTech

Kristin Svardal blir ny sjef i Ocean Hyway Cluster

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Hydrogen kan bli Skandinavias nye olje

Maria Hagelberg, KLM-AIRFRANCE
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.