Nyheter
Avtroppende redaktør i Biogassbransjen.no, Ole Peder Giæver, under reportasjebesøk hos Den Magiske Fabrikken utenfor Tønsberg tidligere i år. Foto: Privat.

Går av som redaktør for Biogassbransjen.no

Etter 3 år i Small Step Media søker Ole Peder Giæver (43) nye utfordringer i Buskerud fylkeskommune, som opprettes 1. januar.

Ole Peder Giæver går 1. januar fra jobben som redaktør for Biogassbransjen.no til nye Buskerud Fylkeskommune, der han blir webredaktør.

– Det har vært spennende å følge utviklingen i biogassbransjen disse tre årene, sier Giæver.

Giæver fikk et engasjement i Small Step Media (som driver fagnettstedene Biogassbransjen.no, Avfallsbransjen.no og Hydrogen24.no) høsten 2020, og har siden høsten 2021 fungert som redaksjonssjef og senere redaktør for Biogassbransjen.no.

– Journalistfaglig har det vært interessant å følge et avgrenset stoffområde så tett. Tidligere i karrieren har jeg jobbet mer allround med nyhetsstoff, sier han.

Giæver har blant annet bakgrunn fra ABC Nyheter, nettavisen til Startsiden.no, gjennom mange år.

– I Biogassbransjen.no har jeg bygd et bredt kildenettverk i en spesifikk bransje, og fulgt utviklingen i hele verdikjeden, ikke minst interessepolitikk og rammevilkår.

Fra 1. januar deles Viken fylkeskommune opp i Buskerud, Akershus og Østfold.

– Det blir ålreit å skifte beite etter 20 år i norske medier, og jeg er nysgjerrig på hvordan det blir å sitte på «den andre siden av bordet» kommunikasjonsfaglig. Jeg får også være med og bygge opp kommunikasjonsarbeidet til en ny eller reinkarnert organisasjon, avslutter Giæver.

– Ole Peder Giæver har utviklet Biogassbransjen.no fra å være «nice to have» til «need to have» for aktørene i biogassmarkedet, sier daglig leder i Small Step Media, Torbjørn Leidal.

– Daglig god innsats med fokus på uavhengig journalistikk – kritisk ved behov, men samtidig oppbyggende og rapporterende. Han har vist at systematisk arbeide gir resultat over tid.

 

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Dette er musikk i våre ører

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.