Nyheter Nyheter

Dagens hydrogen-saker i media: Mandag 21. februar

Vi holder deg oppdatert.

Enova: Enova styrker satsingen på ny teknologi i maritim sektor og lanserer forprosjektstøtte til energi- og klimateknologi i maritim transport. Les mer om Enova-satsingen her!

DN.no: Avtroppende konsernsjef i Nel, Jon Andre Løkke, solgte fredag en million aksjer i Nel, skriver DN. Prisen ble 12,86 kroner per stykk, noe som ga Løkke tett oppunder 13 millioner kroner for aksjene. I følge DN.no utgjør de solgte aksjene halvparten av Løkkes aksjebeholdning i selskapet.

Les vårt ferske intervju med Jon Andre Løkke fra Nel her!

E24.no: I følge E24 kan Nel-sjefens aksjesalg få Nel-aksjen til å stupe.

Sunnhordland: Stord-selskapet Salt Ship design har den siste tiden sikret kontrakter på hele 9 hydrogendrevne serviceskip for havvindparker, skriver Sunnhordland. Den siste kontrakten er med Edda Wind, som har bestilt tre nye fartøy, som alle er klargjort for å bruke hydrogen som drivstoff.

Fremover: Teco2030 har startet rekruttering til fabrikken i Narvik, og lyser nå ut 5 stillinger, hvorav 4 er ingeniører. Dette stillinger som må fylles snarest, men det kommer mer. I følge Fremover skal det komme opp mot 500 stillinger innen 2030.

Les mer om Teco2030 og deres avtale med Saudi Arabia her!

Stavanger Aftenblad:  Hele Europa jakter på energiløsninger, og her hjemme er fokuset på vindmøller, sol, olje, gass, hydrogen og fossefall. Er det ikke på tide at vi retter fokuset mot thorium, skriver Harald Solbakken i dagens kommentar.

Relaterte artikler
Kommentarer

Kun innloggede medlemmer kan legge igjen en kommentar Logg inn

Ikke medlem ennå? Bestill AB Pluss nå!

Siste nytt fra Hydrogen24

– Dette er musikk i våre ører

Ingebjørg T. Wilhelmsen, Norsk Hydrogenforum

– Et godt utgangspunkt for klimakutt

Øivind Brevik, Samfunnsbedriftene
X

Hold deg oppdatert! Få vår ukentlige nyhetsoppdatering sendt direkte til innboksen din.

Din e-postadresse vil ikke bli brukt til å sende deg noe annet enn våre nyhetsbrev. Les mer på vår personvernside.